Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam interesuje mnie nowa prasa do 75 tys. brutto moja uwage zwrocila prasa uni stalokomorwa oznaczenie pp 1,2... chodzi mi tez o doswiadczenie ludzi ktorzy pracowali wlasnie sprzetem tej marki ewentualnie warfama, wyslucham rowniez innych propozycji

Edytowane przez grzegorz96
Opublikowano

Szkoda ze nie jestes na vacie ponieważ prasa Krone Belima kosztuje 18150 euro netto co nam daje po negocjacjach poniżej 75000 ale netto.

17000 Vatu to nie mało kasy ale krone jest zawsze Krone

Opublikowano

Prasa stałokomorowa CASE IH RB 344R

Wariant B: sztywny zaczep, owijarka sznurkiem i siatką, linka bezpieczeństwa, wyrzutnik beli, oświetlenie

Cena netto: 85 000 zł do neg.

Opublikowano

może ktoś zna ceny prasowijarek to bardzo bym prosił o ich podanie

Opublikowano

może ktoś mi powiedzieć ile kosztuje prasa stałokomorowa chodzi mi głownie o marki krone, lely,

dealer krone powiedizał mi 130 brutto i wydało mi sie ze to zbyt duzo

Opublikowano

New Holland Roll Belt 150C w kodzie 300, 116 netto. zaliczkowana ^^

Opublikowano

Prasa stałokomorowa CASE IH RB 344R rotor, noże, sznurek i siatka itp. 86000 brutto(przy płatności gotówką rok prod 2013)myślicie że jeszcze da się coś utargować bo za żółty odpowiednik żądają 96 brutto

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez mar93
      Hej wszystkim,
      Mam pytanko czy mógłby mi ktoś pomóc z wyceną:
      brona talerzowa tolmet astat 300
      Maszyna używana zakupiona w 2020.
      Kompletnie się na tym nie znam a Gospodarza niestety juz nie ma.

• Dodaj nową pozycję...
v