Zgrabiarki FELLA
-
Podobna zawartość
-
Przez Kacper257
Jeśli nie używam wałka w jakiej pozycji powinna być dźwignia włączania i wyłączania wałka.
-
Przez Adamlepko
Witam, wie ktoś może jak wyjąć górny wałek w skrzyni biegów massey ferguson 3125? Trzeba go rozpoławiać od tylnego mostu? Z góry dzięki za info
-
Przez Kryston
WItam. Jak w temacie. Miał ktoś do czynienia z tą firmą? Jakieś opinie?
Planuje zakupić u nich Jd 7530.
-
Przez AdeXZet
Panowie mam problem z wałem wom w prasie new holland br 6090, a mianowicie stałem się posiadaczem takiej prasy lecz oryginalny wałek jest pozbawiony osłon i chciałbym go wyposażyć we właściwe osłony, lecz nie wiem jakiej jest produkcji, znalazłem w internetowym katalogu części numery potrzebnych mi części ale google po wpisaniu tych numerów nie może nic znaleźć. może ktoś z posiadaczy mógłby podesłać mi jakieś informacje o takim wałku lub ktoś wie gdzie mógłbym taką osłonę znaleźć.
-
Przez rafyo
Witam. Posiadam taką chłodnicę w moim mx135. (zdjęcie zapożyczone z neta)
Jest uszkodzona od dołu na takim kolanku jak widać na zdjęciu i sączy się lekko olej. Wiadomo do zrobienia. Nowa 2400pln. Tylko że trzeba za każdym odkręceniem ściągać odczynnik z klimy - te mniejsze rurki. 2 sprawa że przez połączenie chłodnic od oleju i klimy przy dużym upale klima słabiej chłodzi. Gorący olej nagrzewa odczynnik od klimy. Podobno to przypadłoś mxów. Tak zastanawiam się czy nie założyć osobnej chłodnicy do oleju , od innego ciągnika lub jakąś uniwersalną. Tylko jaką dużą kupić, żeby olej dostatecznie się schłodził i nie było problemu ze skrzynią? Gwinty na wężach też pewnie calowe? Co myślicie o tym. Wiem orginał to orginał ale może klima lepiej by działała.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zgrabiarka fella TS 631 HY
Przetrząsarka fella th 520