Skocz do zawartości

Materialy do napraw ciagnikow Fendt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam profesjonalne , warsztatowe materialy napraw do ciagnikow firmy Fendt....moge powiedziec z praktyki a siedze w tych ciagnikach juz 13 lat ze bez tych materialow porzadna naprawa jest praktycznie niemozliwa. Posiadam rowniez instrukcje w jezyku polskim ( Fendt 700, 800, 900.....nawet do najnowszego Fendt 936) . W razie zainteresowania prosze o kontakt.

Opublikowano

no napewno nie za darmo, wy majac gospodarstwa tez pewnie bierzecie pieniadze za swoja , prace, wiedze i poswiecenie. A ten kto naprawia te maszyny tez pewnie nie pracuje za darmo. Niestety takie mamy czasy. A wiem jedno ze bez tych materialow mozna narobic sobie w ciagniku wiecej szkody niz pożytku. A cena zalezy od rodzaju ciagnika. Do tych najnowszych ciagnikow sa to materialy ktore maja nawet po 2500-3000 stron.

Opublikowano (edytowane)

Tak posiadam takowa instrukcje...napisalem ci wiadomosc na PW.

hej szukam instrukci obsługi do ciagnika Fendt Farmer 312 turbomatik 1997 jak masz cos trajkiego to daj znac na PW oki czekam na odzew

Hej,

instrukcji do tej maszyny nie posiadam...posiadam natomiast kompletne warsztatowe materialy do napraw tych ciagnikow. Jesli bylbys zainteresowany to napisz do mnie.

kosti1968@o2.pl

Edytowane przez wsk125ccm
post pod postem
Opublikowano

Posiadam materiały do napraw traktorów Fendt 611-615 LSA, silnika MWM, oraz EHR. Są to serwisowe oryginalne książki. Niestety w języku niemieckim lecz wszystko jest tak bogato ilustrowane ze nie ma problemu ze zrozumieniem. Są w formie elektronicznej wiec nie ma problemu z wysłaniem na pocztę. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam

Opublikowano

Wiatm!

Posidam instrukcje obsługi do FENDT'a

307,308,309

611,612,614,615

815,817,818 Vario

711,712,714,716 Vario

ORAZ katalogi cześci do seri 600

610,611,612,614,615

Pisz a napewno sie dogadamy

lech027@wp.pl

lub

gg. 8567329

Opublikowano

Posiadam profesjonalne, warsztatowe materialy do napraw ciagnikow Fendt. Zaczynajac od typu 200, poprzez 300, 400, 500, 600, 700, 800, a konczac na najnowszych Fendt 936. Trzeba sobie powiedziec ze bez tych materialow naprawa ciagnika Fendt nie jest wogole mozliwa. Zalecana jest jednak chociaz podstawowa znajomosc mechaniki lub elektryki gdyz material jest zawsze tylko materialem pomocniczym. W razie zainteresowania prosze do mnie pisac.

kosti1968@o2.pl

Opublikowano

Poszukuje nr filtrów do skrzyni do fendt 716 Vario rocznik 2010 ? Pomoże ktoś ?
Poszukuje nr filtrów do skrzyni do fendt 716 Vario z 2010 roku ?

Opublikowano
05.1.98
S025 - LS pump pressure monitor switchPR
LS pump pressure PRbelow 8 bar (116 PSI)
LS pump faulty
Switch faulty
Valves are locked;
The switch must be open when the speed is > 1000 rpm
Circuit diagram
Hydraulics

Opublikowano

U Korbanka kiedyś pracowałeś, prawda..?

nikt nie pomoże?

Następnym razem użyj opcji edytuj.