Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
AgroDamian7211

t25 hydraulika i podnośnik

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie

witam , pompa wolno podnosi i trzeba mocno gazować alby podniósł oraz przy podnoszeniu siewnika automatycznie hydraulika przełącza znaczniki które są na siłownikach bez ruszania dźwigni , proszę o pomoc , góry dzięki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez Pawel0418
      Witam, czy w waszych Władkach też tak macie ze na zimnym ciśnienie oleju nie przekracza 3atm? przedtem na zimnym do 6 mi dochodziło a na ciepłym za 1,5 nie spadało teraz spada na ciepłym do 0,5 na wolnych a na wysokich dochodzi do 1,5 tylko dziwne ze to się stało z dnia na dzień jak myślicie wskaźnik padł?
      olej superol,wiem to gówno nie olej,ale planuje kupić turdusa tylko jaki? 
       
    • Przez seba25
      Witam mam problem z rewersem, wyskakuje tylko podczas zjeżdzania z góry przy podjeździe nie ma takiego problemu proszę o porady.
    • Przez kajperos
      Warte swojej ceny? pomaga coś? https://www.zenox.pl/product/Zestaw-wspomagania-układu-kierowniczego/689OKT255
       
    • Przez władimirecc
      Witam. Zdjąłem zwojnice, co przedstawiam na zdjęciach poniżej.
      1. W środku w skrzyni luźno lata jakiś element od tego wałka co wchodzi do skrzyni i pytanie czy tak powinno być?
      2. Czy śrubę na której trzyma się zwojnica przy skrzyni da się wymienić?
      3. Co z bębnem i taśmą, jak rozpoznać czy jest do wymiany? Podejrzewam, że brak hamulca był spowodowanym brudem który tam się znalazł? i być może hamulec po wyczyszczeniu będzie działać?
      4. Czy warto rozbierać całą zwojnicę i wymieniać łożyska, czy tylko wyczyścić i zalać nowym olejem?


    • Przez kajperos
      Chciałem spróbować odpalić władka na 6 biegu. Na sekunde zatrybił ale potem nie chciał jechać nawet jak wrzucałem półbiegi. Co waszym zdaniem poszło ?
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.