New Holland Bizon
-
Podobna zawartość
-
Przez Padykilos
Witam, zwaracam się do was z prośbą o wytłumaczenie różnic pomiędzy tymi modelami. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, a z tego co pamiętam to seria T5 zaczynała się od 99KM. Proszę o pomoc pozdrawiam .
-
Przez janek884
Witam. Mam problem z komputerem LH agro 965 w kombajnie bizon bs z110. Nie trzyma pamięci po odłączeniu zasilania z kluczyka. Wszystkie ustawienia się resetują do zera. Tam jest jakaś bateria? Czy komputer musi się jakoś naładować po zimie gdy były wyciągnięte akumulatory?
Kombajn mam szósty rok ale pierwszy raz coś takiego się stało a zawsze były wyjmowane akumulatory na zimę
Ewentualnie jest ktoś kto podjął by się naprawy?
-
Przez sylwek23111
Witam, czy przerabiał ktoś przystawkę 5-rzędową do kukurydzy firmy New Holland(MR575W) do Claasa Dominatora 98 lub podobnego? Wiem że trzeba prawdopodobnie zmodyfikować ramkę do zamocowania na gardzieli i przerobić napęd z dołu do góry, ale nie mogę nigdzie znaleźć informacji jakie obroty ma Claas, a jakie New Holland. Może ktoś spotkał się z takimi danymi, albo doradzi czy jest sens to przerabiać?
-
Przez sumek666
Cześć,
szukam opinii użytkowników ładowaczy Hydrometal AT40 lub Hydramet Xtreme3.
Ceny bardzo zbliżone, róznica kilkaset złotych. Kosztują od 28 tys netto do mniej więcej 31-32 tys.
Który lepszy?
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wytrząsacze bizon
New Holland T5.110