Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaciekawił mnie temat dlaczego niektóre modele np.: New Holland Bizon TC59 miał w nazwie dwie firmy "Bizon" i "New Holland". Domyślam się o co chodzi, ale chciałbym wiedzieć dla pewności i zaspokojenia moich myśli.

Z góry dzięki za odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Padykilos
      Witam, zwaracam się do was z prośbą o wytłumaczenie różnic pomiędzy tymi modelami. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, a z tego co pamiętam to seria T5 zaczynała się od 99KM. Proszę o pomoc pozdrawiam . 
    • Przez kamil5421
      Witam mam pytanie odnośnie ciągników new holland, czym się różnia. Modele swb od lwb?
    • Przez seba836
      Witam jak macie w swoich bizonach podłączony napęd do kosy lewej? Do prawej mam od żyletki noży i zastanawiam się jak zrobić lewą
    • Przez janek884
      Witam. Mam problem z komputerem LH agro 965 w kombajnie bizon bs z110. Nie trzyma pamięci po odłączeniu zasilania z kluczyka. Wszystkie ustawienia się resetują do zera. Tam jest jakaś bateria? Czy komputer musi się jakoś naładować po zimie gdy były wyciągnięte akumulatory?
      Kombajn mam szósty rok ale pierwszy raz coś takiego się stało a zawsze były wyjmowane akumulatory na zimę 
      Ewentualnie jest ktoś kto podjął by się naprawy? 

• Dodaj nową pozycję...
v