Skocz do zawartości

Lemiesze do pługa Dowdesweel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak kolega pisze wyżej jest możliwość dorobienia lemiesza, Tylko potrzebny jest jeden na wzór. Zapraszam na tą stronę www.agroselnet.pl tam jest kontakt może masz bliżej do kozłowa niż do borku :) pozdrawiam :P

Opublikowano (edytowane)

Witam Posiadam sezon plug Dowdeswell 3 zrywke, teraz duzo ofert podzespolow do niego jest na olx nawet orginale za dobra kase, a sruby zrywalne sam dorabiam jedna kosztuje ok 10pln co rowna sie ok.0,5 kg twardych 8.8 twardosci. Nacinam je po okregu cienka tarcza szlifierka w odpowidnich miejscach i gotowe nawet lepiej z nimi bo przy oporze szybciej sie zetna co bezpieczniej dla korpusu pluga. Pozdrawiam

Edytowane przez maly1881

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Konrad_Jestem
      Poszukiwana osoba lub firma, która podejmie się wyklepania takich odkładnic. Mogę przywieźć i zostawić jako formatkę. Częstochowa i okolice 

• Przez Konrad_Jestem
      Poszukiwane informacje na temat tego pługa.
      2 obrotowa, obrót mechaniczny, na ramię wybite huard
      W zestawie do niego dostałem dużą sprężynę.

• Przez duda
      Witam. Czy istnieje możliwość abym do swojego pługa z liniowaniem na kostce pamięci dodał Vario ? Pomijając cel Vario (zmiana punktu ciągu itp) czy da się sterować osobnymi przewodami siłownikiem od liniowania bez wchodzenia w obwód obrotu z liniowaniem.
    • Przez davidek_20
      Proszę o kontakt do osoby, która posiada Instrukcję użytkowania i obsługi oraz katalog części ze  załączonego zdjęcia. Na chomikuj.pl znalazłem jedynie strony z tej instrukcji dotyczące katalogu części - brak stron 2-37. Proszę o pomoc.

• Przez AndrzejMikulewicz
      Witam jestem od niedawna posiadaczem używanego pługa obrotowego cztero skibowego marki kuhn. Nie mam pojęcia jak zmienić szerokość orki skiby z 35cm na 40cm. Może któryś z kolegów miał do czynienia z tym plugiem i wie jak to zrobić?
  • Dodaj nową pozycję...
v