Skocz do zawartości
dexter00

6830P problem z elektozaworami

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
dexter00    13

Witam. Mam problem w JD 6830P z jedna para wyjść hydraulicznych( posiadam elektrozawory). Mam na nich podpietego akurat tuza z obciaznikiem i często zacina mi się podnoszenie albo opuszczanie. Tylko pyka i nie nic się nie dzieje.pozostale wyjścia chodzą ok.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
crvx40    7

sprawdź bezpieczniki jeśli się zacina może nie dochodzić prąd albo to wina elektrozaworu i trzeba będzie go wymienic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

dexter00    13

prawdopodobnie przełącznik do wymiany.

jaki przelacznik? W kabinie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
iron    389

A czy uruchamia się elektrozawór. ? jego sprawdzić należy ale też zamieniłbym wtyczki ale moim zdaniem wina leży w samym zaworze pewnie się zacina i stad cykanie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dexter00    13

Kolego a skąd jesteś dokładniej ?? Bo ja też okolice Zamościa :)

Jarosławiec k. Zamościa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dexter00    13

A czy uruchamia się elektrozawór. ? jego sprawdzić należy ale też zamieniłbym wtyczki ale moim zdaniem wina leży w samym zaworze pewnie się zacina i stad cykanie

elektrozawór działa, odkręciłem go i zębatki chodzą. zamiana wtyczek nic nie daje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×