John deere 7430 premium błąd ecu.84.31
Przez
Johny7430, w John Deere 6x30-8x30
-
Podobna zawartość
-
Przez kaszka1988
Witam serdecznie. Problem z John Deere 6630P , mianowicie podczas dużego obciążenia, zawsze na początku ciężkiej pracy traci moc i przerywa i co ważne nie zapala sie żaden kod błędów, po zgaszeniu i ponownym uruchomieniu jest przez chwile dobrze i tak okolo 4 raz aż sie dobrze rozgrzeje i do końca pracy jest wszystko dobrze. Dodam że zawsze przed pracą jest odpalony okolo min 15min , nigdy nie pracuje na zimnym silniku. Sprawdzałem już wszystkie czujniki od CR i położenia wału itp od innego ciągnika i jest to samo. Zmieniłem wszystkie węże paliwa, oraz wyczyściłem sitko w baku i nadal to samo. Proszę o pomoc jeśli ktoś miał taki problem. Myślałem jeszcze o pompce paliwa albo o chłodnicy paliwa, ale nie wiem czy to może być powodem. Pozdrawiam
-
Przez Bartekagri
Witam, mam problem ze ściągnięciem Dachu w JD 7530 premium, wie ktoś jakie, ile śrub i gdziej są do odkręcenia ?
-
Przez d4rek
Rozbiega się o ten zawór niebieski eltroniczno pneumatyczny z którego ulatuje non stop powietrze ktoś może wie jakie ma numery i gdzie zamówić? Mój serwis nie ma w katalogu i tyle więc pytanie czym to steruje i czy w ostateczności go wyrzucić i jak obejść?
-
Przez piotrg13
Witam, ma ktoś wiedzę jak skasować błędy z poziomu commad center w modelu 6830 Premium ?
-
Przez Omniq
Witam,
Posiadam instrukcję serwisową do JD 7430 i 7530 Premium. Instrukcja w języku angielskim w formacie PDF, nie skan książek tylko porządny pdf. Mogę się podzielić gdyby ktoś potrzebował
-