Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez gullas724
      Który z tych aparatów byłby lepszy ? posiada ktoś któryś z tych modeli ? fotografią i filmowaniem nawet się interesuję . na dzień dzisiejszy posiadam aparat Fujifilm S5800 . jestem z niego zadowolony , lecz pora na zmiany mogę wydać max 2200zł na aparat z osprzętem ( karta pamięci , torba , 2 akumulatorki , statyw , ładowarka do akumulatorków ) . z góry dzięki za odpowiedź
    • Przez juka
      Witam! mam kamere praktica dvc 5.1 . I tu jest problem bo ma bardzo słabą jakość robienia filmów i zdjęć.
      umiecie tą kamere ustawić? z góry dziękuje!!!
    • Przez hubertus001
      Witam. Posiadam ciagnik MF 7465 z sporym wyposazeniem (isobus, datatronic 3). Do ciagnika chce zamontowac kamere (w datatonic-u jest ikona lecz nic nie dziala). Jaka kamerke musze dokupic i jak ja zamontowac? Czy sa to duze koszty? A moze lepiej kupic kamere cofania z wyswietlaczem ( ok 400zl) ?
    • Przez Husky
      Witam
      czy ktoś z was ma może zamontowany takowy sprzęt, jak to sie spisuje czy warto inwestować w coś takiego np do kombajnu zbożowego?
    • Przez bamber1993
      Witam,
      jako, ze wielu z Was zna się na fotografii lepiej ode mnie szukam porady.
      Mam zamiar kupić "coś" do robienia możliwie dobrych zdjęć i od czasu do czasu filmów. Szukam sprzętu w cenie do 1200-1500zl. Nie wiem co wybrać- aparat cyfrowy, lustrzankę czy może kamerę? Ważne aby zdjęcia na zewnątrz wychodziły dobrze.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
  • Dodaj nową pozycję...
v