-
Podobna zawartość
-
Przez kuba9449
Witam
Zdecydowałem się na zakup suszarni do kukurydzy, zboża, nie jestem jednak pewien jaką kupić.
1. Daszkowa czy klasyczna? Która ma jakie plusy i minusy?
2. Mobilna czy stacjonarna? Też interesują mnie plusy i minusy.
Generalnie nastawiam się na nową, mniejszą ale nową.
-
Przez damianXXL
Witam. Posiada ktoś do sprzedania w dobrej cenie taką zgrabiarke w okolicy zamościa, hrubieszowa,tomaszowa lubelskiego? Lub podkarpacie bliskie okolice tomaszowa lubelskiego... dajcie znać. Może jakiś sąsiad ma i leży w krzakach.
-
Przez smertin
Witam, mam pytanie odnośnie mechanizmu wysypywania śruty w mieszalniku dozamech. Coś w środku pękło , urwało się chyba jedno z ciegielek przymocowujace rączkę do wysypu w środku do cięgła które jest połączone z klapą zamykająca wysyp. Problem w tym, że jak przykładam jedno do drugiego to nie bardzo chce to spasować. Jest jakby przesunięte, nie są równoległe te części.
Czy może ktoś kiedyś to naprawiał już? Albo ktoś mogły zrobić zdjęcie swojego, żeby pokazać jak to w środku wygląda? Czy tam potrzebny jest jakiś "dystans", nakładka? Może tam było więcej części a któraś wpadła do śruty i się zgubiła?
Będę wdzięczny za pomoc!
-
Przez Damian99026
Witam, mam problem z 3 sekcja w swoim turze wolmet 4.1 założony w wakacje I teraz pojawiły się problemy, często nie reaguje na ściskanie i rozchylanie przy łapach. Nie widać żeby kontrolka na elektrozaworze się świeciła, jak złapie to się zapala. Wcześniej pomagało przesunięcie tego elektrozaworu w jedną bądź druga stronę, teraz nie reaguje nawet na to. Ktoś miał podobny problem?
-
Przez gutomir
mam pytanie. Mam kupić wycinak za ok 5.000 jaki mi polecacie, prosze o opinnie. pozdro
-