Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uczcie się od najlepszych...

Spoko, nikogo nie przeceniaj,    :)   zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

A czy masz mi coś do zarzucenia? ;) A popijam sobie kawką rozpuszczalną :)

No sory, ale masz coś do audi?

O Audi można  powiedzieć  wiele...  a  niby  klasa premium  plus a  nadal śmierdzi chińskim plastikiem....tyle  o S line...

Opublikowano

Jestem poetą, a na takich dziewczyny lecą.

Nic nie czuję, a wiersze same się w mej głowie klecą.

Wylewam swe smutki, radości i żale,

przez poezję- a nie w kale XDDD

O Audi można  powiedzieć  wiele...  a  niby  klasa premium  plus a  nadal śmierdzi chińskim plastikiem....tyle  o S line...

ja tu nie mówię o tak nowym aucie :D Ja tu bardziej o moim 25-cio letnim B4 ;)

Opublikowano (edytowane)

MEG nie dąsam się, daję wam szansę uczyć się od najlepszych... 

Też chcę by mnie zaskoczył... :D

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

Ale na takiego zuka to lezanka sie zmiesci i co wiecej im potrzeba...)

Matias a Ewa Wachowicz pochodzi z Kleczan tych kolo Sędziszowa Malopolskiego.

a to to prawda, nawet karmę dla psa czy tam kota :D A mi to tam wisi skad pochodzi ;)

Opublikowano

Meg, ja wiem że dałybyście się zaskoczyć bez większych problemów, dlatego nie mam zamiaru nawet wypróbowywać.  :)

Opublikowano

Ale powiedz po co mam to robić, jak ja wiem że potrafię?    :P   a wiesz Ty co to jest zabawa uczuciami?    :)  bo to mechanicznie się nie da.   :)

Opublikowano

Panowie ,do jutra myślę że do konsensusu dojdziecie ,a my kobietki poczekamy cierpliwie na wyniki . :P

Opublikowano

Matias troche cie nosi..
Sean jest juz troche w tych tematach dluzszy czas pisze.Poznalam go troche i w przeciwienstwie do innych tu na tgm forum on jest jednak facet z dystansem do wielu spraw.Nie jest jakims mlodym dzieciakiem ktory sie slini na sidok kazdej panny

Opublikowano (edytowane)

Niczego nie muszę nikomu udowadniać,   :)  bo  te akurat  sprawy nie są  do zabawy, to nie jest teatr, ktoś ucierpiałby tylko dlatego że ja coś komuś chciałem udowodnić.     ;) Kto tego nie jest w stanie zrozumieć, to nie mamy o czym nawet rozmawiać, niczym się nie chwalę, tylko ostrzegam czym to może grozić.    

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ansja co mnie nosi? Z tym dzieciakiem to piłaś coś do mnie? Akurat tak się składa, że ja w tym towarzystwie jestem najmłodszy....

Niczego nie muszę nikomu udowadniać,   :)  bo  te akurat  sprawy nie są  do zabawy, to nie jest teatr, ktoś ucierpiałby tylko dlatego że ja coś komuś chciałem udowodnić.     ;) Kto tego nie jest w stanie zrozumieć, to nie mamy o czym nawet rozmawiać, niczym się nie chwalę, tylko ostrzegam czym to może grozić.    

Kolego, żartowałem ;) Są na świecie takie osoby, które krótką gadką potrafią doprowadzić płeć przeciwną niemalże do szaleństwa.... znam jedną taką osobę i powiem Ci, że to naprawdę trzeba mieć dar 

Opublikowano

Przepraszam Cię bardzo, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Każdy człowiek jest inny i emocjonalnie dorasta w innym momencie, lub po innej sytuacji. Myślisz, że wśród starszych osób nie ma takich osobników o których wspomniałaś? 

Opublikowano

Kolego, żartowałem ;) Są na świecie takie osoby, które krótką gadką potrafią doprowadzić płeć przeciwną niemalże do szaleństwa.... znam jedną taką osobę i powiem Ci, że to naprawdę trzeba mieć dar

Spoko,     :)  mam ten dar też, nawet o tym nie wiedziałem i wcale nie myśl że czuję się z tym dobrze.   ;)  

Opublikowano

Podświadomie? nie nawet nie, kobiety mają trochę inną psychikę od mężczyzn i tylko trzeba odnaleźć do niej klucz, a ten klucz to właśnie ten dar, nauczyć się tego nie da, kobiety wyczują kiedy coś jest sztucznie kreowane.   :)

Opublikowano (edytowane)

Wiesz mysle,ze Mentos nie zbyt by byl z tego zdjecia tu wystawionego zadowolony...

ja pierd..., to mu znów podkabluj........ 

Podświadomie? nie nawet nie, kobiety mają trochę inną psychikę od mężczyzn i tylko trzeba odnaleźć do niej klucz, a ten klucz to właśnie ten dar, nauczyć się tego nie da, kobiety wyczują kiedy coś jest sztucznie kreowane.   :)

Masz rację, nie da się tego wyuczyć. Z tym trzeba się po prostu urodzić. Poza tym to lepiej że są to tylko "jednostki" posiadające ten wątpliwy "dar"

Edytowane przez matias95
Opublikowano

ten twój dar sprawdza się, gdy masz do czynienia z tzw słodkimi idiotkami, a nie z prawdziwymi inteligentnymi kobietami. Widocznie z tą drugą grupą jeszcze nie miałeś do czynienia... Tyle w temacie tego daru...