Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie starasz wilka lasem ,a kobiety  .......... :rolleyes:     Ja już mam swojego uwodziciela ,a tu to jestem czasem by bić pianę  :D

Opublikowano (edytowane)

Sean

1303312003_by_ZarzQm_600.jpg

Niestety nie chwalę się, bo to nie jest dla mnie powód do chwalenia, tylko lojalnie ostrzegam w te zabawy, a wiem co mówię bo takie odważne już były.  :)

Nie starasz wilka lasem ,a kobiety  .......... rolleyes.gif     Ja już mam swojego uwodziciela ,a tu to jestem czasem by bić pianę  biggrin.png

Tak, znam to.  :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Lepiej niech teraz się śmieją, niż potem miałyby płakać.      :)

Mariusz, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak kobiety łatwo się zakochują.     :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Spokojnie  po co zaraz się  śmiać jak piszemy o poważnych sprawach ? 

Mariusz  Demoty są dobre ,ale bez przesady .....a Sean może by coś więcej powiedział ,to go gasisz .  ;)

Mariusz, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak kobiety łatwo się zakochują.      :)

Widzisz Mariusz ,a  nie mówiłam . :P

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

.a Sean może by coś więcej powiedział ,to go gasisz .  ;)

Czyżby Rybka zaczęła bawić się haczykiem?   :P     :)

Opublikowano

Czy ten popcorn czymś popijasz ?  :P

Czyżby Rybka zaczęła bawić się haczykiem?    :P      :)

Tylko trzeba się zastanowić kto wędkarz ,a kto rybka ?  :P

Opublikowano

Sean ma racje z tym zakochiwaniem.Taka dziewczyna spojrzy na dobrze zbudowanego,umiesnionego faceta w audi i juz leci szczesliwa do niego jakby 8cud swiata zobaczyla.A brak spojrzdnia jaki on jest,czy nie skonczy sie takim wykorzystaniem naiwnosci typu pokazanie sie przed kumplami,ze on moze miec kazda.Wszystko inne takie jak charakter znika.

Opublikowano

A czy masz mi coś do zarzucenia? ;) A popijam sobie kawką rozpuszczalną :) 

Sean ma racje z tym zakochiwaniem.Taka dziewczyna spojrzy na dobrze zbudowanego,umiesnionego faceta w audi i juz leci szczesliwa do niego jakby 8cud swiata zobaczyla.A brak spojrzdnia jaki on jest,czy nie skonczy sie takim wykorzystaniem naiwnosci typu pokazanie sie przed kumplami,ze on moze miec kazda.Wszystko inne takie jak charakter znika.

No sory, ale masz coś do audi?

Opublikowano (edytowane)

Tylko trzeba się zastanowić kto wędkarz ,a kto rybka ?  :P

Jak się przekonasz, to będziesz zachowywać się dokładnie jak nastolatka.    :)

Tak Kotku robią  młode i naiwne, jak się sparzą na tym, bo sparzą się na pewno, to już zaczynają myśleć głową, a wtedy liczy się to co facet ma w głowie i co ma do powiedzenia.  :)

A  haczyk po zimie owiśnięty jakiś 

Spokojnie, każdy niech pilnuje swojego i pokaże co potrafi na niego złowić.   :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Słodkie idiotki ,bo chyba o nich piszesz ,lub w sam raz na jeden raz ? 

Są kobiety i kobiety ,tak samo to wygląda z mężczyznami . 

A czy masz mi coś do zarzucenia? wink.png

Nie ,no nic ,tyle że kawa z popcornem ?  :rolleyes:  :P

Jak się przekonasz, to będziesz zachowywać się dokładnie jak nastolatka.     :)

Hmmm ,nie da rady ...nastolatki są mało wymagające . :rolleyes:

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

Hmmm ,nie da rady ...nastolatki są mało wymagające . :rolleyes:

Tak Ci się tylko wydaje, że Tobie to by nie groziło.    :) 

Są kobiety i kobiety.

Niby tak, tylko dziwne jest to,że te bardziej doświadczone, jeżeli coś nie tak w ich związkach a pojawi się ktoś na horyzoncie z głową na karku natychmiast to wyczują i potrafią oszaleć na poziomie nastolatki.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ewa to wszystko poleci za co jej zapłacą ,a kawa rozpuszczalna to oszustwo nie kawa ...polecam z ekspresu ciśnieniowego ze świeżo zmielonych ziaren . :)

Taki przykład z tym audi a bmw czy żuk lub fiat to tez w sumie wypasione bryki hehe 

Piszesz tak jakby te głupie laski na blachach się znały a co do czego miałby problem pokazać gdzie znajduję się alternator lub prądnica w starszych gratach ,.

No mówiłaś Meg... już się nie wcinam. Uczcie się od najlepszych... 

Oj Mariusz ,nie dąsaj się ... ;)

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

CD.....

Kawę rozpuszczalną pić zakazują,

w złym świetle napój ten ukazują.

Czystą gorzałę w niebogłosy wychwalają,

chcą żeby im postawić-pieniędzy nie mają.

Piją nektar ten czy to środa czy niedziela,

A na drugi dzień wołają: "moja głowa- o cholera!!!" xD

Mam wenę, może jakiś tomik poezji? Ktoś coś? :D 

Opublikowano

Poeta .... ;)  ech ,tu mogłabym mieć pewną słabość ,ale nadal trzymam dystans . :D