Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wychodzisz od początku z błędnego założenia- że interesuje mnie twoja opinia o mnie. Jak już pisałem(a ty powieliłeś) nie czuję potrzeby czegokolwiek udowadniać, nie jesteś dla mnie autorytetem i nie szukam tu żadnych. porad.

Opublikowano (edytowane)

To czemu je udzielasz?

To samo co teraz robiłeś parę stron wcześniej odnośnie Meg5 i Primo jak dobrze pamiętam...

Edytowane przez grego
Opublikowano

Pierwszy lepszy przykład:

Nie  o  to  chodzi  ,

Np TY  Primo 

Koleżance  Ansji nadskakujesz jak możesz  , a  pojawiła  sie inna  dziewczyna, to nie przepuścisz okazji żeby wbić  szpile  be , samolubna .

Ansaja jest spoko , ale nie kazda bedzie pisac  teksty  o stringach , okładach itp

Policz ile osób tu oceniłeś, jednych pozytywnie innych negatywnie w swój wybiórczy i nieomylny sposób, a na dodatek wpajasz komuś co on miał na myśli... i jak sie powinien zachować.

Opublikowano

wyraziłem swoją opinie o czyjejś postawie, która mi się nie podobała. Mówię otwarcie i nikomu nie kaźe się z nią zgadzać. Sróbuj przeczytać ze zrozumieniem wątek od początku. Nie mam czasu, ani ochoty tego ponownie roztrząsać.

Opublikowano

Nie ma mnie na forum przez chwilę a już mnie obgadujecie jak dwie przekupy na bazarze oj nie ładnie . Dla mnie sprawa jest już zamknięta to po co ją od nowa roztrząsacie ?

Opublikowano (edytowane)

Niestety Mariuszowi nic nie dało to do myślenia i teraz robi to samo... Też nie chciałem do tego wracać, ale Mariusz oczywiście stara sie udowodnić, że jest on kryształowo czysty, że nikogo nie ocenia i nikomu nie radzi i nie narzuca swoich poglądów. Jeszcze pół biedy, że to robi, ale jego hipokryzja mnie drażni.

wychodzisz od początku z błędnego założenia- że interesuje mnie twoja opinia o mnie. Jak już pisałem(a ty powieliłeś) nie czuję potrzeby czegokolwiek udowadniać, nie jesteś dla mnie autorytetem i nie szukam tu żadnych. porad.

Robisz dokładnie to co tu zaprzeczasz i za co krytykujesz innych....

Edytowane przez grego
Opublikowano

Nie ma mnie na forum przez chwilę a już mnie obgadujecie jak dwie przekupy na bazarze oj nie ładnie . Dla mnie sprawa jest już zamknięta to po co ją od nowa roztrząsacie ?

A przytoczyć Ci kilka postów w których sam tak robiłeś ?  

Opublikowano

Wyraziłem swoje zdanie a ty dorabiasz do tego ideologie. Po to jest forum żeby wyrażać swoje zdanie. Zainteresowane osoby sprawę uważają za zakończoną, a ty szukasz zaczepki. Luzuj majty chłopie...Pisze z tel. I nie mam jak wstawiać emotikonów

Opublikowano

Tak sie tu zachowujecie jabyscie mieli napiecie przedmiesiaczkowe lub 1trymestr ciazy...Ale nic dziwnego w koncu daja 500+ to nerwy u kazdego,że jedn ma wiecej,drugi mniej a trzeci wcale...

Opublikowano

Podczas treningow tak..

Mariusz nie mam chwilowo czasu by pisac na forum,ale to co tu sie dzieje jak wlasnie zerkam to aż sie odechciewa czytac i pisac...dobry himor też sie przy tym traci.:(

Opublikowano

cóż takie życie. Nie zawsze wszyscy się zgadzają. różnice zdań i spory są zawsze. kaźdy ma prawo do swojego zdania. A drugi ma prawo się z nim nie zgodzić. Ja prosto z mostu piszę jeśli coś mi się nie podoba. To źle?

Opublikowano

Moj hitlerek nadal jeszcze w poscieli leży więc jeszcze nie ta pora... A stalin tez jakis ospaly i malo szczekliwy :(

Matias specjalnie dla ciebie mam konkurs i jesli zgadniesz to bedzie jakas nagroda...)