Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

kto chcial sie uczyc konczyl nawet polibude czy inny uniwerek jakbys znal np historie motoryzacji przejrzal tzw prototypy i zastosowane w nich rozwiazania naprawde rewolucyjne dzis na porzadku dziennym ale czerwoni nie chcieli abysmy przodowali w czym kolwiek a teraz musimy poczekac ze 3 pokotenia aby to wykrzewic ze spoleczenstwa taka mentalnosc co sie nie da udczciwie ukradnij

Kolego ,jeśli chodzi o motoryzację ,faktycznie tak było . Choćby prototyp samochodu Wars ,który na tamte czasy był super nowoczesnym samochodem ,ale niestety nie dane mu było zjechać z linii montażowej . Natomiast  pojawiła u naszych ''sąsiadów''  Łasa samara ,bardzo podobna do Warsa .wink.png

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

Dobra koniec z takimi tekstami i obłuda !!!

Damo jest bardzo dobrym kolega,On tu nic nikomu nie powiedział aby kogos w jakims stopniu urazić. Czepiacie sie jego   i macie cos do niego to pamietajcie,ze zadarliscie ze mna i tu juz ja nie tak łatwo odpuszcze i nie skonczy sie na granatach,, JASNE!!!

To dalej idzie o ten niewinny obiadek na mieście Damo? Łoo matko jedyna z córką, gdyby tylko wiedział, że taki hałas będzie to by catering zamówił... :D

Remont robie to nie bardzo w temacie siedze ;)

Opublikowano

Moderatora jak moderatora ,ale mi to bardziej na przywódczynię stada wygląda  :D

Opublikowano (edytowane)

Ktos musi moderatorom czasem lekko dopomoc :)

Grego  obiadek gdyby on chciał to by miał przeze mnie ugotowany :)

Edytowane przez Ansja
Opublikowano

kto chcial sie uczyc konczyl nawet polibude czy inny uniwerek jakbys znal np historie motoryzacji przejrzal tzw prototypy i zastosowane w nich rozwiazania naprawde rewolucyjne dzis na porzadku dziennym ale czerwoni nie chcieli abysmy przodowali w czym kolwiek a teraz musimy poczekac ze 3 pokotenia aby to wykrzewic ze spoleczenstwa taka mentalnosc co sie nie da udczciwie ukradnij

tY o patentach a ja o ówczesnej edukacji prl. Gdzie tY nam uswiadamiasz czym jest owy skrót

Opublikowano

Ansja  na  takich  jak on  to mam 2 owczarki..Akms  sztucera i 716 dmr:))no  i te  granaty  w marynarce....xD   A  dziśw  domku jadłem  bo catering  był.... lepiej w domu  bo  wypominać nie będą.. 

Opublikowano (edytowane)

Skonczcie juz to obrzucanie sie nawzajem i szukanie kto lepszy,

Nudzi sie komus to do mnie snieg łopatowac !!!

Edytowane przez SZYMANOX
Pkt. 1.13 – pisanie chaotycznych, ciężko zrozumiałych postów/komentarzy (kursywą i pogrubioną czcionką),
Opublikowano (edytowane)

Ansja  na  takich  jak on  to mam 2 owczarki..Akms  sztucera i 716 dmr:))no  i te  granaty  w marynarce....xD   A  dziśw  domku jadłem  bo catering  był.... lepiej w domu  bo  wypominać nie będą.. 

nie takich cwaniakow z PGRu przerabiało sie na salami az kobieta musiala stanac w twojej obronie

tzw kierownik PGRu dajcie mi ludzi a ja zrobie

Edytowane przez PaweMariuszMokrzycki
Opublikowano

A co Ty się wtrącasz ,niech sobie Panowie podyskutują ? Czasem w takich ''dyskusjach ''ciekawsze są tematy poruszane ,jak te pitolenie które Ty ''uprawiasz ''.  

Opublikowano

Też się cieszę LuckyLuke.............tongue.png  Twojej  mądrości mogłabym słuchać bez końca ....

Pisz więc ....wink.png

Opublikowano

A co Ty się wtrącasz ,niech sobie Panowie podyskutują ? Czasem w takich ''dyskusjach ''ciekawsze są tematy poruszane ,jak te pitolenie które Ty ''uprawiasz ''.  

jak to mowia uderz w stol a nozyce sie odezwa wystarczyło  ptwierdzic fakt ze w tym kraju nikt udczciwy nigdy nie dorobi sie nic poza garbem a cwaniakow co maja sie za cos i szpanuja trza tepic w pierwszej kolejnosci a ze nie mial argumentow to schowal sie za kobieta najwidocniej komus imponuja cwaniacy