Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie da ci żona nie da ci matka co może ci dać sąsiadka ;)

Opublikowano

sa u nas było tylko kilka PGRów wiec nie ma tylu alkoholikow

ja swego czasu do zakladu dostawalem na szkolenie kilku mulów z wiosek gdzie byly kombinaty 2 dni pracowali i juz byly kradzieze trzeba bylo im mowic co i jak maja robic zastanawiam sie czy w kiblu tez maja instrukcje jak s...c i oddychac w jednym czasie bo kwasibory robia swoje nawet strach bylo wejsc do szatni bo nawet muchy zdychaly

tylko ciapa nie umie o siebie zadbac co jak zonka pojedzie do mamusi na tydzien czy dwa glodowka? czy sasiadka? albo co jak mamusi zabraknie cala wyplate na bary? 

Łatwo oceniasz ludzi  i  to bardzo negatywnie 

Masz dziwne  podejście  do ludzi , myslisz hojraku   że jesteś  taki  super , a  reszta świata  to śmieci? 

Jakoś  świat  sobie bez  ciebie  radzi  :P

Opublikowano (edytowane)

Nie da ci żona nie da ci matka co może ci dać sąsiadka ;)

a sasiad z dubeltowka czeka ja podziekuje olowiu nie jem

panie mariuszku ja widze tych co po pgrach sa

-zero ambicji

- jedyne co sie liczy to co i gdzie zapier aby na kwasibora starczylo

- do pracy sie nie weznie woli socjal

chyba pan wie co znaczy skrót PGR

Edytowane przez PaweMariuszMokrzycki
Opublikowano

Dopiero jak sąsiad w pracy/polu :D

Opublikowano

Spokojnie  ja też  uzbrojony Mam  jeszcze  Dwa  granaty  w świątecznym   ubraniu...A  wypłata  ktoś  o  niejbsłyszał  na wsi   a samemu sobie to  tak dziwnie wypłacać...

Opublikowano

panie mariuszku ja widze tych co po pgrach sa

-zero ambicji

- jedyne co sie liczy to co i gdzie zapier aby na kwasibora starczylo

- do pracy sie nie weznie woli socjal

chyba pan wie co znaczy skrót PGR

Nie jestem żadnym panem , to po pierwsze  PRIMO  ;)

możliwe ze  większośc  tych ludzi to pijaki i złodzieje , ale nie mozna  tak uogólniac  i  wszystkich pakowac  do jednego  wora. 

Oficjalna  nazwę  PGR  znam  , ale sadze  że  pytasz o  nieoficjalną  - więc  nie wiem  .

co to  znaczy? 

Opublikowano (edytowane)

Dopiero jak sąsiad w pracy/polu :D

gdybym mial liczyc na to to bym z głodu padl jak jest sezon prac w polu nie mysli sie o papu tylko aby zdarzyc przed noca lub deszczem a po 2 co jak ktos ma km do sasiada traf aby go nie było graniczy z cudem a po 3 zawsze znajdzie sie zyczliwy co zadzwoni i sasiad 5 min i w domu

Przytulek

Głupich

Roboli

chyba kazdy wie skad ta nazwa 7klas to juz mial kierownik a nie robol myslicie czemu rodzice kazali sie uczyc a jak nie to do PGRu bykom dzwonki bujac tam mo kierowalo niebieskie ptaszki

Edytowane przez PaweMariuszMokrzycki
Opublikowano

gdybym mial liczyc na to to bym z głodu padl jak jest sezon prac w polu nie mysli sie o papu tylko aby zdarzyc przed noca lub deszczem a po 2 co jak ktos ma km do sasiada traf aby go nie było graniczy z cudem a po 3 zawsze znajdzie sie zyczliwy co zadzwoni i sasiad 5 min i w domu

Wszystko widzisz zaraz w czarnych barwach :blink:

Opublikowano

poprostu jestem realista znam zycie "umiesz liczyc licz na siebie" nikt nic nie daje za darmo predzej czy pozniej upomni sie o swoje 

nawet klecha nie robi za bog zaplac dasz na msze 5dych milczy dasz drugie dalej milczy dopiero jak dorzucisz do 5 dych stowke uslyszysz moze bog zaplac

Spokojnie  ja też  uzbrojony Mam  jeszcze  Dwa  granaty  w świątecznym   ubraniu...A  wypłata  ktoś  o  niejbsłyszał  na wsi   a samemu sobie to  tak dziwnie wypłacać...

panie damo u nas tez było kilku cwaniakow co wykupili PGRy ciagali kredyty mieli jak pan ponad 1000ha a dzis CBA i komornicy u nich obiadki jedza

w tym kraju nikt udczciwie sie nie dorabia takich arealow tylko walizka

Opublikowano

Kolego nie dość że odeszłeś od tematu to w dodatku przeginasz

Opublikowano

Kolego Ciekawi mnie ile Ty bys mial klas za prl. ? Malo wiesz i tyle.
Ustroj polegal i dozyl do tego aby społeczeństwo sie nie wyksztalcilo. Dlaczego? Odpowiedz masz w filmie Katyñ

Primo. A więc byś odpowiedzial na. Pytanie a nie odpowiadasz pytaniem.
Najważniejsze ze sztywny jestem wtedy kiedy trzeba.

Opublikowano

Ustroj polegal i dozyl do tego aby społeczeństwo sie nie wyksztalcilo. Dlaczego? Odpowiedz masz w filmie Katyñ

Primo. A więc byś odpowiedzial na. Pytanie a nie odpowiadasz pytaniem.

Najważniejsze ze sztywny jestem wtedy kiedy trzeba.

Spinasz się bo nie zrozumiałes mojego żartu 

Opublikowano

tylko stwierdzam fakty u nas CBA zwiedza wszystkie takie po PGRowskie gospodarstwa a ostatnia ustawa o prawie pierwokupu przez agencje plus spadek cen zboż zrobiły to ze ci co brali kredyty poszli pod mlotek bo nawet dzierzawy nie mogli zaplacic a pole stracilo na wartosci a czyja to wina? tych pierdzistołków co od komuny od koryta sie nie moga oderwac taki kraj bezprawia i jeszcze nierobom z PGRu 500+ placa zamiast jak udczciwi do pracy sie wziasc

Opublikowano

A dopiero dzis zamieściłam post o ocenianiu innych.

To tak trochę jakby zakazać psu lizać się po jajcach... i tak będzie to robił, bo to w jego naturze, albo... po prostu może :D

Opublikowano

kto chcial sie uczyc konczyl nawet polibude czy inny uniwerek jakbys znal np historie motoryzacji przejrzal tzw prototypy i zastosowane w nich rozwiazania naprawde rewolucyjne dzis na porzadku dziennym ale czerwoni nie chcieli abysmy przodowali w czym kolwiek a teraz musimy poczekac ze 3 pokotenia aby to wykrzewic ze spoleczenstwa taka mentalnosc co sie nie da udczciwie ukradnij

Opublikowano (edytowane)

Dobra koniec z takimi tekstami i obłuda !!!

Damo jest bardzo dobrym kolega,On tu nic nikomu nie powiedział aby kogos w jakims stopniu urazić. Czepiacie sie jego   i macie cos do niego to pamietajcie,ze zadarliscie ze mna i tu juz ja nie tak łatwo odpuszcze i nie skonczy sie na granatach,, JASNE!!!

Edytowane przez SZYMANOX
Pkt. 1.13 – pisanie chaotycznych, ciężko zrozumiałych postów/komentarzy (kursywą i pogrubioną czcionką), +1 pkt ostrzeżenia