Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Boże, gdzie ten temat dąży :D od poszukiwań zaginionej kobiety, aż po rozmiary? :o Ale najważniejsze, że Grego wrócił :D
Drogi Mariuszu, także zapytałeś za bardzo ogólnie. Ansja może Ci powiedzieć co ona osobiście preferuje, bo tak jak z mężczyznami- każda kobieta ma swój gust. Jak to znajomym mechanik mówi- jeden lubi róże, drugi cycki duże i tyle w tym temacie :P

Opublikowano (edytowane)

napisałaś na wasze , a on napisał na wzajem. Czyli że na wasze, nie na nasze

ot toto a co do rozmiaru lubię to gdzieś pomiędzy C a D żeby było do czego się przytulić :) Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

Matias procz mnie w tym temacie innych kobiet brak :(

Uwaga temat moze zawierac treści tylko dla doroslych +18 !!!

To lepiej nie wrzucaj zdjęć swoich piersi, my nie wrzucimy fotek swoich przyrodzeń i sprawa załatwiona... :P

Opublikowano

Moje piersi to bez szalu i nie ma czym sie chwalic...Male sa :(

Chwalić? Ehh.. te kobiety i ich piersi ;). A ja akurat wole mniejsze w połączeniu ze zgrabnym ciałkiem... :)

Opublikowano

W zyciu czasem trzeba spojrzec z innej perspektywy,nie tylko byc powaznym i szukac problemu we wszystkich i wszystkim,

Mowi sie,ze potrzeba tylko 1minuty aby kogos zauwazyc,1godziny aby kogos  ocenic i ! dnia zeby go polubic,.Najgorsze jest aby miec na ustach usmiech a w sercu ból.

Nikt nie jest idealny,Kazdy ma swoje wady i zalety.

Majac mylne zdanie o innych jest u tych ktorzy nie maja zdania o samym sobie.Jezeli ktos kogos wytyka za plecami nie jest wart niczyjej uwagi.

Coz na to poradzic jezeli ktos ocenia innych tylko po plotkach,pozorach.i nie wiadomo po czym jeszcze.

NIEKTORZY ZNACIE TU TYLKO MOJE IMIE A NIE ZNACIE MOJEJ HISTORII !!!

Opublikowano

W zyciu czasem trzeba spojrzec z innej perspektywy,nie tylko byc powaznym i szukac problemu we wszystkich i wszystkim,

Mowi sie,ze potrzeba tylko 1minuty aby kogos zauwazyc,1godziny aby kogos  ocenic i ! dnia zeby go polubic,.Najgorsze jest aby miec na ustach usmiech a w sercu ból.

Nikt nie jest idealny,Kazdy ma swoje wady i zalety.

Majac mylne zdanie o innych jest u tych ktorzy nie maja zdania o samym sobie.Jezeli ktos kogos wytyka za plecami nie jest wart niczyjej uwagi.

Coz na to poradzic jezeli ktos ocenia innych tylko po plotkach,pozorach.i nie wiadomo po czym jeszcze.

NIEKTORZY ZNACIE TU TYLKO MOJE IMIE A NIE ZNACIE MOJEJ HISTORII !!!

Patrz Primo co narobiłeś swoją kudłatą myślą...Ajajaj -_-

Opublikowano

Wlasnie tak,ale krtykowac i oceniac tylko na podstawie pisania postow wszyscy tu potrafia....

Dlatego to napisalam tak dla wlasnie tych co widza kogos a siebie samego juz nie.
Grego przestan Primo jest w porzadku.

Opublikowano

Nima problemu ;) Ania ma dziś gorszy dzień a to chyba efekt braku słońca

Opublikowano

Czasem trzeba niektorych sprostować...Wiaze sie to z tym co piszemy w tym temacie.Sa tacy ktorzy uwazaja,ze tylko sex jest w glowie i na mysli a siebie i swojego myslenia nie widza...

A co w tym zlego zeby tak sobie pisac )

Opublikowano

Oceniać po wpisach to dopiero trzeba być inteligentem;)