Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nooo - pięknie powiedziane . Wydaje Mi się że niektórzy powinni sobie zanotować B) .

Opublikowano

Ansja jak chcesz wiedzieć ile który ma lat wystarczy po profilach przelecieć 

Opublikowano

No i kuźwa nie zrozumiał ...! :blink:

Jeśli to do mnie to mi wytłumacz jak laikowi ;)

Opublikowano

Do Ciebie , ale bez obrazy B) . Pozwól że nie będę tu tego roztrząsał .

Opublikowano

Ansja jak chcesz wiedzieć ile który ma lat wystarczy po profilach przelecieć 

Nie ma tak łatwo... -_-  . Widzę Ani dzisiaj odechciało sie facetów kopać po jajach i mamy jej subtelniejszą wersje, a już myślałem, że jej nie ma... Bardzo ładnie ;). I nawet dla zaznaczenia tej odmiany nowe zdjęcie z nową fryzurą :)

Opublikowano (edytowane)

To nie "te dni" raczej te swiatopoglady maja taki wplyw...

Acha jeszcze ponoc tobie Matias cos sie rozjebalo to jakby co mam wersalke gdybys potrzebowal psychoterapii :)

Czy ja o czymś nie wiem? :D

@mariuszd93, młodszy, nie zawsze znaczy że dziecko- taka drobna dygresja ;)

Edytowane przez matias95
Opublikowano

Jeszcze cos prawdziwa kobieta nie potrzebuje otrzymywac kazdego dnia milionów komplementow,bo wie,ze w oczach tego jedynego mezczyzny zawsze jest piekna i wspaniala.
A ten prawdziwy facet kocha ja za wszystko jaka jest.

Matias tak czegos nie wiesz ale Primo wie i inni niektorzy tez wiedza.

Zrobic z siebie pośmiewisko i wstydu to kazdy potrafi tylko brak przyznania sie do wlasnego błędu juz nie bardzo sie umie.
Ach grego nie gadaj,ze obudzila sie we mnie subtelnosc.Mam mimo wszystko w sobie odrobine wrazliwosci i delikatnosci.

Opublikowano

Jeszcze cos prawdziwa kobieta nie potrzebuje otrzymywac kazdego dnia milionów komplementow,bo wie,ze w oczach tego jedynego mezczyzny zawsze jest piekna i wspaniala.

A ten prawdziwy facet kocha ja za wszystko jaka jest.

Matias tak czegos nie wiesz ale Primo wie i inni niektorzy tez wiedza.

Zrobic z siebie pośmiewisko i wstydu to kazdy potrafi tylko brak przyznania sie do wlasnego błędu juz nie bardzo sie umie.

prawda kobieta dla tego jednego zawsze jest idealna niezaleznie czy maja rok dziesiec czy 60lat  starzu razem nie ma znaczenia a klocic sie mozna zawsze wazne aby po wszystkim podejsc i bez slowa przytulic ale jeden usmiech bliskiej osoby moze zdzialac wiecej niz milion słow

Opublikowano

Bo godzenie się po kłótni z bliską osobą bywa bezcennym doświadczeniem :P;) .

Opublikowano

Zetorki czy ty specjalnie sie klocisz aby sie godzic?
To masz dobry sposób...

Matias ja tu co jakis czas musze kogos na cos nakierowac.

No k**wa jak masz samochod to chyba jest w nim kierownica...
A jak nie to wez i załóż do niego kierat i tez bedzie jechalo..

Opublikowano

No wypadałoby, bo twierdzisz że coś zepsułem ale ja nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Jeśli masz mi coś do zarzucenia, to powiedz wprost, bo przecież taka otwarta jesteś, mówisz wprost co Ci na sercu leży i nie kręcisz ;)

Opublikowano (edytowane)

Nie specjalnie - tak bywa . :P  Szukam na ogół pozytywów , nawet w z pozoru złych sytuacjach . B)  

Kierownice ma , tylko szofer ma wolne :D:P . sorry musiałem :lol:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Matias pierwszy twoj post w tym temacie ze mozg masz rozjebany czytajac tu.

Zetorki bo czasem zwyczajnie lepiej jest zignorowac i przemilczeć jakas sytuacje..
Albo kierowca lezy w rowie najebany hehe

Opublikowano

Aaa, to chodziło Ci o to :D Okej, teraz już wiem :P:)

Ale niestety taka jest prawda, ponieważ jak inaczej to określić czytając wypowiedzi gościa, który się jara swoimi podbojami? No wybacz, ale bądźmy poważni.....

Opublikowano

Zeby do niektorych dotrzec tak porządnie,bo innaczej nic nie zrozumia jak widac.Brną we wlasnych przekonaniach a tym samym mijaja sie z wlasnym zdaniem oraz nie widza,ze sa posmiewiskiem.
A jezeli komus sie nie podobam to niech sie nie patrzy !!