Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@grego, proszę Cię.... musisz mnie obrażać? Ja ni gdy w życiu bym nie kupił bmw. W sumie niektórzy tutaj mają kwasu w ślinie, że podczas lizania naklejki by ją zwyczajnie spaliło ( oby nie z szybą).

Ania widzę zna się na wszystkim, nic nie jest jej straszne :) i to się chwali ;) Dziękuję ;)

Opublikowano

Matias zwykla ludzka zyczliwosc.Zreszta wielu osobom sie to przyda.xD.

Poza tym daleko nie masz jak sobie z tym nie poradzisz lub nie masz suszarki to mam tez nagrzewnice...

Opublikowano

Ten wątek dla niektórych jest jednak za trudny i bynajmniej nie chce tu nikogo urazić..., może by go zahasłować jaką zagadką na inteligencje? :ph34r: Koniecznie sarkastyczną... To by się niektórzy nie męczyli i nie frustrowali.  Ale z drugiej strony ile zabawy by się straciło :lol:. 

Ja bym proponował pytanie o opinie "Świata według kiepskich", przynajmniej stare odcinki.

Dla jednych, którzy chcieli by być tylko bardzo inteligentni, przy tym są pozbawienie dystansu do siebie i świata jest totalnym dnem, propagowaniem pijaństwa, chamstwa i nieróbstwa.

Dla drugich jest zabawny, bo przaśny, lubią Ferdka jak pije piwsko i taga łacha. Tyle i aż tyle...

Dla ludzi mądrzejszych nie zakompleksionych, wiedzących co to sarkazm i kpina będzie serialem inteligentnym.  Operującym skrótami myślowymi, z niezłymi dialogami, puentami, wszechstronną refleksją krytyczną, ukazujący świat w krzywym zwierciadle, a przede wszystkim w kpiący sposób ukazujący wiele naszych przywar i relacji między ludzkich itd.,

Jeśli ktoś się łapie w dwa pierwsze punkty lepiej żeby sobie odpuścił ten cały temat...

Opublikowano

Ale macie problemy :)

Uwierzcie mi,ze ja mam wieksze i jakos specjalnie z tego nie robie takich abstrakcji...¤}

Czy nie szkoda wam czasu i zycia na te durnowate klotnie?

co tu gadac co tu kryc bez kobiety trudno Zyć....a co to tresci posta to rzeczywiscie tak jest

Opublikowano

Ja naklejkę zdrapuję , ścinam jakimś nożem , a dalej tak jak Ansja napisała .

Opublikowano

Ten wątek dla niektórych jest jednak za trudny i bynajmniej nie chce tu nikogo urazić..., może by go zahasłować jaką zagadką na inteligencje? :ph34r: Koniecznie sarkastyczną... To by się niektórzy nie męczyli i nie frustrowali.  Ale z drugiej strony ile zabawy by się straciło :lol:. 

Ja bym proponował pytanie o opinie "Świata według kiepskich", przynajmniej stare odcinki.

Dla jednych, którzy chcieli by być tylko bardzo inteligentni, przy tym są pozbawienie dystansu do siebie i świata jest totalnym dnem, propagowaniem pijaństwa, chamstwa i nieróbstwa.

Dla drugich jest zabawny, bo przaśny, lubią Ferdka jak pije piwsko i taga łacha. Tyle i aż tyle...

Dla ludzi mądrzejszych nie zakompleksionych, wiedzących co to sarkazm i kpina będzie serialem inteligentnym.  Operującym skrótami myślowymi, z niezłymi dialogami, puentami, wszechstronną refleksją krytyczną, ukazujący świat w krzywym zwierciadle, a przede wszystkim w kpiący sposób ukazujący wiele naszych przywar i relacji między ludzkich itd.,

Jeśli ktoś się łapie w dwa pierwsze punkty lepiej żeby sobie odpuścił ten cały temat...

He he, myślałem że napiszesz o Ferdku że to człowiek uzależniony od alkoholu, leniwy, bez ambicji, dążący jedynie do zaspokojenia swoich zwierzęcych,prostackich potrzeb czyli pełny brzuch i papier w kiblu..... Sam mi prawiłeś morały że bawiłem się dziewczynami, dążyłem do zaspokojenia neandertalskich potrzeb a teraz grasz luzaka? Zdecyduj się...

Opublikowano (edytowane)

He he, myślałem że napiszesz o Ferdku że to człowiek uzależniony od alkoholu, leniwy, bez ambicji, dążący jedynie do zaspokojenia swoich zwierzęcych,prostackich potrzeb czyli pełny brzuch i papier w kiblu..... Sam mi prawiłeś morały że bawiłem się dziewczynami, dążyłem do zaspokojenia neandertalskich potrzeb a teraz grasz luzaka? Zdecyduj się...

Buhahaha, tak myślałem :lol: . Problem w tym, że on taki tam jest, a po to aby piętnować właśnie takich kretynów... Serio nie wpadłeś nigdy na to? :D. Z tego widać, że nie :ph34r:

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

Jedak mezczyzni sa zawsze dziecmi i nie dorastaja nigdy aby przestac ssac kciuk,sikac do pampersa i ciagnac z flachy manne :-D

Ta piaskownica potrzebna natychmiast...

Edytowane przez Ansja
Opublikowano (edytowane)

No nie zrozumiesz facetów ;). Ci toczyli już wojny z bardziej błahych powodów, ot choćby kobiet ;).

I nie piaskownica tylko hasło :P

Edytowane przez grego
Opublikowano

Co tu rozumiec jak widze bande dzikusow,ktorzy sie poki co niczym nie wykazali poza udowadnianiem ktory lepszy...Zniechecacie dziewczyny i tyle.

Pokazujecie cwaniakow na slowa a w czynach słabość...
A haslo do czego chcesz miec?
Pasa cnoty nie posiadam...

Wiecie co dorosnijcie niektorzy,bo naprawde mam wrazenie jakbyscie wciaz mieli te 5 lat i krecone wlosy :)

Opublikowano

to nie walka o czyjąś cnote- tylko dyskusja o światopoglądzie.Trzeba mieć swoje zdanie i czasem się z kimś posprzeczać. Skąd wiesz że w czynach słabi? co cię ugryzło że tak dziś najeżdzasz na facetów?

Opublikowano

Słabi, słabi..
Grego jeszcze nie dotarl...
Matias suszarki mojej nie chce...
Autor tematu to zreszta nie oplaca sie go komentowac...

Ugryzl mnie chyba pajak :-$

Ehh jeszcze w dodatku jak to typowi faceci nie widza zadnych zmian u kobiety :(

Opublikowano

To nie "te dni" raczej te swiatopoglady maja taki wplyw...

Acha jeszcze ponoc tobie Matias cos sie rozjebalo to jakby co mam wersalke gdybys potrzebowal psychoterapii :)

Opublikowano

Dzieki mimo,ze musialam to wymusic..)

Na zonatych jednak mozna bardziej liczyc i pogadac zwyczajnie o wszystkim bez podtekstów...

Ale co wam powiem tak mysle,ze jednak starsze pokolenie mezczyzn ma znacznie lepsze podejscie do kobiet aniezeli to mlodsze pokolenie.

Opublikowano

wersalką chcesz skusić? daj spokój za dzieci się bieżesz... jak ty jedziesz tak po chłopach- to nie spodziewaj się komplementów ... Ja tam myślę że by były, gdybyś więcej pokazała, a nie tylko fryzura inna... Czy taka sama?

Opublikowano

A gdzie Ona po facetach jedzie ? Wyśmiewa tylko tych , którzy udają facetów B) .

Opublikowano

O tak zetorki to jest to !!!

Fryzurę zmieniłam...
A ja nawet nie wiem ile ktory ma lat :(

Prawdziwy facet potrafi byc facetem w kazdej sytuacji.Byc takim jakim nie sa inni,#