Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Anie lepiej Dzięcioła zamknąć w klatce  ^^ i wtedy pas cnoty nie potrzebny  :lol:

Opublikowano (edytowane)

Szkoda że Ty tylko swoje rozumiesz....

I tu kolega trafił w sedno(przy tylu strzałach), także mam takie wrażenie.

Przecież wszystko można zinterpretować na swój sposób. I tłumaczyć wyłącznie swoje racje za słuszne.

Edit- w realu zapewne byłby kontrakt walki na 12rund.

Edytowane przez janczar810
Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, że tak. Chociaz w tym wypadku bardziej światopoglądu czy wartości jakimi sie człowiek kieruje. I jak najbardziej należy te swoje racje tłumaczyć, uzasadniać, wyciągać wnioski. Paweł robi dokładnie to samo i bynajmniej nie mam mu tego za złe. Zresztą osobiscie nic do niego nie mam, bo go nie znam, chociaż paru takich typków znałem i chyba nie muszę tłumaczyć jakie miałem o nich zdanie? Chyba czaicie o kim mówie? Pewnie stąd ta nadwrażliwość... No są ludzie różni, jedni sie kierują pierwotnymi instynktami, inni od życia wymagają czegoś więcej... Jedni są dumni z zaliczenia klubowiczki i obwieszczenia tego światu, a inni nie potrzebują się dowartościowywać w ten sposób i wolą inny typ kobiet. Nie mówiąc o obnoszeni sie z tym, bo to dla mnie jest po prostu prostactwo i tyle, choc cześć facetów poprostu takich jest. Tak czy owak ja swoich wartości bronie, bo w moim mniemaniu są słuszne  :P. I nie koniecznie muszę naparzać kogos w mordę, bo to jednak skądinąd prostactwo, przynajmniej w tym konkretnym przypadku ;). Chociaż kolega w swojej frustracji parę słów personalnych użył za silnych i za to jak najbardziej należał by sie już solidny wp***dol, ale tylko za to B).

Edytowane przez grego
Opublikowano

Nakręciłeś się na swój pogląd i za chiny nie szło Ci wytłumaczyć że nie masz racji, tak jak byś lepiej wiedział czemu zrobiłem to i owo niż sam ja. Tak jak ja był teraz robił podśmiechujki przez 5 stron że lubisz używane stringi - nic takiego dosłownie nie napisałeś chociaż poruszałeś ten temat ale ja tak to odebrałem i co mi zrobisz jak ja wiem lepiej co lubisz.... 

Opublikowano (edytowane)

Ale jednocześnie uważasz, że ten Twój jest nieomylny i jedyny prawdziwy? Bo tu można wyciągac te wnioski, o których pisałem i wierz mi czasem lepiej jak zrobi to ktoś postronny, rozumie, że nic Ci nie dało do myślenie, że ta niby Twoja nieomylna racja jest w mniejszości i większość z niej robi sobie jaja? Zresztą wiele z tego wszystkiego było czystym sarkazmem, którego ni w ząb nie potrafiłeś i nie potrafisz zrozumieć, jak choćby o zachowaniu przez ciebie czystości do ślubu, nie mówiąc już o tych stringach, których zresztą Ty się najbardziej uczepiłeś. Nawet nie potrafiłeś zrozumieć mojej aluzji o nich. Zresztą temat stringów toczy się od samego początku  od tak dla zwykłych jaj, gdybys tego nie zauważył..., mozna by powiedzieć, że stał się wręcz tematem przewodnim wątku wielokrotnie przez wielu powtarzanym, wyśmiewanym, ironizowanym. Myslałem przez chwilę, że tylko udajesz głupa z tego tytułu, ale Ty na prawdę nie potrafisz tego wszystkiego pojąć, prawda? Weź no chłopie poczytaj co to takiego ta ironia, sarkazm, bo widać nigdy nie miałeś z tym styczności.

Edytowane przez grego
Opublikowano

grego odpuść już chłopakowi on to zrozumie kiedy będzie już za późno  ;)

Opublikowano

Oj chłopaki - to już z deka nudne się robi , może tak zmiana głównego nurtu ? Zaraz zaczniecie się sprzeczać , który jest wyższy . :P

Opublikowano (edytowane)

Jeden ma inne podejście do życia, drugi inne, trzeci i kolejny jeszcze inne. roztrząsanie tego wszystkiego od początku nic nie da.Temat od pierwszej strony jest niepoważny i niczyjego podejścia do życia nie zmieni.

teraz kto ma większego :ph34r:  ... traktora  :P

No  co jest  ?  nikt  sie  nie  pochwali? ja nie mam  czym  trzydziestka  nie  zaszpanuje  :P  :D

Edytowane przez mariuszd93
Opublikowano

grego odpuść już chłopakowi on to zrozumie kiedy będzie już za późno  ;)

Jak to rzekłaś wcześniej "Każdy robi co mu pasuje  dry.png i nikt nikomu nic nie każe a jak się nie podoba to byby cool.png"

Opublikowano

O i nawet mnie się czepił :D

Pany, mam do Was pytanie. Znacie jakiś łatwy, szybki i przyjemny sposób odklejenia naklejki z numerem rejestracyjnym z przedniej szyby samochodu?

Mówi się, grzecznie spytał sie o zdanie ;). Ale widzę, że kolega boryka się z nie lada wyzwaniem..., zadając tak głebokie pytanie w tym temacie. Niech zgadnę 20 letnia beema?  :lol: . Żeby sie nikt nie czepił, że robisz offtop, to możesz spróbować ją zlizywać, przynajmniej będzie jakieś nawiązanie do wątku.... ;), a jak nie to pozastaje tylko wymiana szyby na nową w zakładzie gdzie za piwko mi odkleili 4 naklejki z szyby... :ph34r:

Opublikowano (edytowane)

Miejsce w ktorym jest przyklejona naklejka podgrzewa sie suszarka do wlosow 2-3min.Nastepnie sie ja odkleja.Pozniej to miejsce przemywa szmatka nasaczona np.wodka,zmywaczem do paznokci,rozpuszczalnikiem,octem,spirytusem,denaturatem itp.

Musze zbudowac piaskownice by niektorzy mogli sie w niej pobawic zamiast sie tu klocic :-[

Edytowane przez Ansja
Opublikowano

Jak to rzekłaś wcześniej "Każdy robi co mu pasuje  dry.png i nikt nikomu nic nie każe a jak się nie podoba to byby cool.png"

Aleś teraz zabłysną  :blink: przekalkować to nawet analfabeta potrafi ^^  jeśli już coś piszesz to pomyśl ze dwa razy zanim coś wklepiesz ;)

Opublikowano

Ale macie problemy :)
Uwierzcie mi,ze ja mam wieksze i jakos specjalnie z tego nie robie takich abstrakcji...¤}

Czy nie szkoda wam czasu i zycia na te durnowate klotnie?

Opublikowano

A kto tu się kłóci :huh: a co do tej piaskownicy jeśli masz wiaderko, łopatkę i grabki to ja pierwszy ;)  :D

Opublikowano

Grabki to mam przecie te do siana,łopata to u sasiada sie znajdzie a wiadro to na zlomie trzeba poszukać...

A jeszcze te foremki no to mam kilka stanikow to bedzie mysle tez :-))