Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A dzień dobry lub dobry wieczór :)

Kolego, warto czasem się rozluźnić po pracy i napisać coś głupiego na forum :D Powiem szczerze, że przeczytałem cały wątek i mózg rozjebanany

Po tej wizycie w tym temacie bez psychoterapeuty się nie obejdzie  ;)

Opublikowano

ty normalny jesteś? Straciłeś idola od zaręczyn. piszesz brednie że temat miał sens zanim go straciłeś, że teraz ktoś tam ma ubaw. naprawdę myślisz że ktoś tu pisze poważnie? to nie dla ciebie temat dzieciaku...

Opublikowano

Jezeli cos komus nie pasi niech nie czyta,nie komentuje i wy***rdala stąd!!!

Krotko i zwięźle!!!

Są tacy,ktorzy toleruja wszystko i potrafia podejsc z dystansem do innych.

Szukajacych osob,samotnych tez na tym forum jest bardzo duzo i nie ma nic w tym zlego,że kazdy chce byc szczesliwy.Co to za życie bycie samemu...)

Opublikowano

Ale dajcie się młodemu koledze wypowiedzieć..., sam ciekaw czy mój wcześniejszy adwersarz - kogucik mu tak zaimponował, czy po prostu rozczarował się zakończeniem tak wcześnie tej ciekawej dysputy światopoglądowej? I tym samym spadkiem emocji?

Opublikowano

Niektórzy  sie  zaręczają  żeby potrzymać , puknąć , zaliczyć czy nie  wiem  co  tam jeszcze  zrobić .

A  inni robia  sobie  jaja  , zgrywaja  się ,  potrafia podejśc  z dystansem  i  śmiac  się  z  samego  siebie . i nikt  tu nikogo nie  odwiedza że by potrzymać 

2  rózne  światy , nigdy  się  nie  zrozumieją 

Opublikowano

A gdzie ja napisałem że zaręczyłem się żeby puknąć? Właśnie nie rozumiem skąd te wnioski?  Pukało się max na 3 randce a nie po roku ale widocznie dla niektórych to niemożliwe... :) Niektórzy widzę że potrafią się śmiać z innych ale jak coś dotyczy ich osoby to zaraz sipinają się i przeistacza się to w obrazę...  To bardzo poważny temat, przeczyta go jakiś młodziak i co - podejdzie do dziewczyny w klubie i spyta "masz świeże stringi na sobie czy tygodniowe?" dostanie w pysk i pójdzie z płaczem do mamy

Opublikowano

Nie zawiodłem się na was  :huh: ubaw po pachy :lol: nic tylko czytać i coś od czasu do czasu z komentować i trzymać się mocno fotela B)

Opublikowano

edukacyjny to temat nie jest , nie jest też w tym dziale. Ludzie są różni, jeden ma satysfakcje z zaliczania kolejnych dziewczyn. Inny nie chce się tym publicznie chwalić, a ma chęć czasem popisać bez sensu o pierdołach. Ot tyle o powadze tematu

Opublikowano

A pisał ktoś że musi być poważnie  :huh: bo jeśli tak to mnie popraw <_<

Opublikowano

Przynajmniej sie taki czegoś nauczy jak dostanie w pysk i będzie z niego mężczyzna w przyszłości, a nie się 4 razy zaręczać z przymusu i w wieku 30 lat wciąż gadać o pukaniu wszem i wobec...

Opublikowano

Każdy robi co mu pasuje  <_< i nikt nikomu nic nie każe a jak się nie podoba to byby B)

Opublikowano

No niestety, aby pojąć ironie i sarkazm trzeba mieć minimalną inteligencje, a niestety co niektórym tego brakuje i się tak spinają.... Podobnie się dzieje jak dawno sobie nie popukali jak to niektórzy mówią, ale czego można wymagać od kogoś kto tylko tego wymaga od kobiety...

Opublikowano (edytowane)

Dzięcioły wbrew pozorom to też szkodniki, powiększają otwory w budkach lęgowych - aby temu zaradzić należy obić budkę blachą z otworem o średnicy 1-2 mm większym od otworu wlotowego, także jak ktoś się boi dzięcioła to dobry sposób :D  

Edytowane przez pawel885