Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No już bez przesady Panowie, liczycie, że nigdy nie miały by być używane? Tez macie wymagania... Na zakonnice to Ania nie wygląda....

Edytowane przez grego
Opublikowano

ale  bez  -  czyli   w  reformach?  boxerkach ? czy  bez  - to  bez? 

no   jak że o   15  minut  przedłuża życie ? ile  trzeba  tego  seksu  na  te 15  minut? 

Bo nie  wiem  czy  sie  warto męczyć  :D  :P

Opublikowano

No  ciekawe , a jakby sie  sprężyć [  w pewnym  wieku  juz  trzeba  :P ] i  tak  ze  3  razy  na  dobę? to jest kumulacja  ?  czy  odwrotnie ? że  moze  się  skończyć  zawałem  - to wiem  :D  :P

Opublikowano

No  ciekawe , a jakby sie  sprężyć [  w pewnym  wieku  juz  trzeba  :P ] i  tak  ze  3  razy  na  dobę? to jest kumulacja  ?  czy  odwrotnie ? że  moze  się  skończyć  zawałem  - to wiem  :D  :P

wtedy trzeba przeliczyć swoje siły na zamiary :wacko:

Opublikowano

panowie macho powiem wam ze po całonocnej zabawie jak zrobicie partnerce sniadanie do łóżka i dobra kawe wmig zapomina o zmeczeniu tylko u mnie przez to mialem konflikt z klecha bo mial mala frekwencje na mszy chociaz podobno jak nigdy nie palil to sie nauczyl

Opublikowano

No wygląda na to że u kolegi Pawła wszystkie zostały po balandze i w kościele pustki były ... , :huh: a później się pewnie obudził B) :D .

Opublikowano

No a kobieta chociaż do tej zabawy ci potrzebna ? :rolleyes: Czy też foremki , piasek i pełnia szczęścia  :P

Opublikowano

kazdy ma inne potrzeby i wymagania a to co odróznia neandertalczyków od cywikizowanych ludzi to ci pierwsi skupiaja sie na zaspokajaniu pierwotnych potrzeb (maczuga miedzy uszy) a drudzy traktuja kobiety na rowni sobie zabiegaja o nie nie tylko na poczatku a i po 50latach zwiazku jak mowia statystyki 3/4 facetow skupia sie na samym dojsciu a reszta to starzy kawalerzy albo ci co umieja doprowadzic do orgazmu kobiete mawet nie muszac jej rozbierac

Opublikowano

Dobre - Przypomniał Mi się kawał jak gość uprawiał sex z dziewczyna , a ta rajstop nie zdjęła - to tak a pro po do twojego tekstu z orgazmem bez rozbierania :P:D .   Zapodaj coś jeszcze :lol: .

Opublikowano

ja wychodze z załozenia by sie nie kłócic z idiota bo predzej czy pozniej sprowadzi do swojego poziomu co dziwne ze tu głownie wypowiadaja sie zonaci traktujac obecne panie na forum przedmiotowo chyba chca sie dowartosciowac bo zony nie daja im dojsc do słowa

Opublikowano

to ciekawe ile przedłuża cala doba a po 2 jedni pare minut i po zabawie a inni nawet kilka godzin sie bawia

Wiedziałem, że zaraz w szczegółu pójdzie, dlatego wymyślili nową jednostką czaso/ilości - 1 sex.... Tak aby nikt nie dostał kompleksów czy zawału... :lol:. Ale nawet gdyby się pokusić o przeliczenie tego na minuty to i tak nie do końca będzie to reprezentatywne... To musiały by być jakieś motogodziny. Tak jak w ciągnikach - obroty maszyny w jednostce czasu :lol:.