Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pawel wyluzuj trochę bo się za bardzo nakręciłeś  <_< nie widzisz że tu same zgrywusy  ;)

Opublikowano (edytowane)

Na piton fixie-bolec to przeżytek jazda bezpieczniejsza(jak ktos nie wierzy niech uwierzy przecież dupke bardziej dociaza), a teraz jak ślisko to o na ręcznym można pojeździć. Nawet fajnie

Edytowane przez janczar810
Opublikowano (edytowane)

Oskarżyłeś już żonę o gwałt czy szkoda ci dzieci że matka będzie w kiciu? Ale ty się nakręcasz.... Jak prawiczek na ręcznym.... Ty jesteś pierdolnięty, jesteś ateistą i brak ci bolca... tak - tobie  :D  :D  :D  Tak jak żal użytkownikom zetorów że perkins mało pali tak tobie żal że miałeś w życiu jeden stosunek - i to z gwałtu 

Nie płacz dzieciaku, jak się z ciebie nabijają, bo az mi się chce śmiać :lol: :lol: . Uwielbiam takich pajaców nakręcać, sorry za to ale nie potrafię się powstrzymać, bawisz mnie jak mało kto, a śmiech to zdrowie :lol: :lol: Odpalasz niczym  mój perkins, za pierwszym razem, nawet zimą ;)

W sumie to jednak powienienem Ci podziękować bo dawno się tak nie ubawiłem jak w tym wątku :P

P.S

Było posłuchać rad kolegów i nie brnąć w to, to nie wyszedł byś na łosia ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

Hmm, jedni rozrywki, inni powrotu młodości i straconych lat, inni dowartościowania swojego niskiego poczucia męskości itd. Co ciekawe kobiety to tu chyba nikt nie szuka... Taki to śmieszny temat wyszedł nam :D. Ja teraz biore następną paczkę popcornu i czekam na riposte pewnego kolegi... :P

Edytowane przez grego
Opublikowano

Co ciekawe kobiety to tu chyba nikt nie szuka... Taki to śmieszny temat wyszedł nam :D. Ja teraz biore następną paczkę popcornu i czekam na riposte pewnego kolegi... :P

no coś takiego,można pisać o byle czym, może być nie w temacie i ciekawie wyjść... szok po prostu  ;)​ 

Opublikowano

ja wciąż nie wiem jak z tym grabieniem, od tego grabienia temat się rozkręcił. Ale jakoś wątpię czy coś z tego będzie , trzeba się za grabiarką rozejrzeć, bo Ania ma za duże wachania nastrojów, żeby się dogadać...

Opublikowano

parę stron temu pisałaś że tak dużo osób potrzebuje pomocy , że sama nie dasz rady. No jak nikt nie chce? wczoraj któryś tam na winko miał wpaść. Mówisz że na pw wciąż ktoś pisze. Planujesz casting. Tylko przebierać...

Opublikowano

Hmm, jedni rozrywki, inni powrotu młodości i straconych lat, inni dowartościowania swojego niskiego poczucia męskości itd. Co ciekawe kobiety to tu chyba nikt nie szuka... Taki to śmieszny temat wyszedł nam :D. Ja teraz biore następną paczkę popcornu i czekam na riposte pewnego kolegi... :P

Wiesz, jak dziesięciu atakuje jednego to masz ubaw, w końcu to cały ty.... Wyszedłem wczoraj z tego tematu aby poczekać aż wszystko edytujesz ale widzę że mało się postarałeś. Włączyłem sobie film "zemsta frajerów" żeby poznać zachowania i taktyki co niektórych  :lol:

Opublikowano

Na priv napisal jeden i spierdolil od razu...
Tu na forum leca teksty a na priv nic ...
Boja sie mnie wszyscy,bo zbyt wygadana jestem a do tego,ze wp***dol tez moga dostac,bo ciosa tez mam solidnego...
A casting to chyba oglosze ale do odsniezania...bo ma snieg znowu padac....

Opublikowano (edytowane)

mówiłaś źe wciąż ktoś pisze na pw. Nicki miałaś podawać. A teraz że jeden? to normalne że facet nie lubi jak kobieta go bije. ale to jak? mówisz im że wp***dol grozi? oby nie w stringach to odśnieżanie

Edytowane przez mariuszd93
Opublikowano

O rety nie zrozumielismy sie...
Wiec od kad jestem na forum to pisza do mnie jacyś zboczency sami...
A brak takich aby zwyczajnie pogadać)
Grozi im za te teksty zboczone...i oczekiwanie widoku mnie nago .#