Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mnie ciekawie jaki to musiał być typ dziewczyn i ta Twoja obecna :P

Pisałeś że nie interesuje Cię małżeństwo a interesują Cię czyjeś zaręczyny? Chyba dużo czytasz gazet typu życie na gorąco  :D Mariusz ja tam jestem otwarty na dyskusję, jak na razie nic mądrego nie napisałeś . Jestem ciekaw jak wygląda wasze życie towarzyskie, no chyba że jedyne samice z jakimi macie styczność to krowy .... 

Opublikowano

Nie chcesz posłuchać , ale przez tę "dyskusję" stajesz się w oczach wielu śmieszny , ale Twój wybór i właściwie nic Mi do tego .

Opublikowano

co do krów- to bez komentarza... Oprócz rodziny bliższej i dalszej, utrzymujemy przyjacielskie kontakty z 2 parami w podobnym wieku z okolic. Regularnie się spotykamy, popijemy, pogadamy, powspominamy stare czasy. A co to ma do rzeczy?

Opublikowano

Pisałeś że nie interesuje Cię małżeństwo a interesują Cię czyjeś zaręczyny? Chyba dużo czytasz gazet typu życie na gorąco  :D Mariusz ja tam jestem otwarty na dyskusję, jak na razie nic mądrego nie napisałeś . Jestem ciekaw jak wygląda wasze życie towarzyskie, no chyba że jedyne samice z jakimi macie styczność to krowy ....

Faktycznie rano ~cycki , wieczorem ~cycki i jakoś mam ich dość _a do tego cena mleka szału nie robi.

Ale za to Ty kolego robisz z siebie takiego ogiera który bierze co się da. A tak na serio mam wrażenie że mówiłeś tylko i wyłącznie o zaręczynach aby dostać cos w zamian i do domu.

Opublikowano

Paweł dał powód swym byłym dziewczyną do rzucenia go. Zrobił to jakoby dyplomatycznie, grunt, że nie brutalnie :) Uniknął nękania. A to jest o wiele gorsze. Nie był z nimi na siłę, z litości...po prostu jeśli po poznaniu nie odpowiadały mu ich cechy to nie należy brnąć :) Ważne, że założył rodzinę i udało mu się :)

Opublikowano

Dlaczego go atakujecie, rzadko spotka się za pierwszym razem swą połówkę. Dobrze, że wypowiada się ktoś już związany i doświadczony a nie tylko single :)

Opublikowano (edytowane)

Paweł dał powód swym byłym dziewczyną do rzucenia go. Zrobił to jakoby dyplomatycznie, grunt, że nie brutalnie :) Uniknął nękania. A to jest o wiele gorsze. Nie był z nimi na siłę, z litości...po prostu jeśli po poznaniu nie odpowiadały mu ich cechy to nie należy brnąć :) Ważne, że założył rodzinę i udało mu się :)

Chyba nie doczytałaś, że to one go rzucały..., Dypomatycznie dał im powód tia, gdyby tego nie zrobiłył to został by przy pierwszej i tyle. Kto normalny zaręcza sie trzy razy z rzędu? :blink:

Edytowane przez grego
Opublikowano

Temat nie jest typowo rolniczy to i poglądy różne. Wstaw na YT film ze sprzedaży byka na rzeź to Cię zlinczują że jesteś sadysta bez serca, to samo w tym temacie - napisz że miałeś kilka panienek w życiu -  prawiczki cię zajadą jak tak można bawić się uczuciami.... Pisałem o życiu kawalerskim i pytałem jak u was wygląda/wyglądało? Każdy wiązał się z pierwszą miłością do grobowej deski? 

Opublikowano

Doczytałam. Ważne, że nie jest typem desperata, żeby trzymać się kogoś na siłę....czy to on czy ona, bo w takich związkach najczęściej jeden nie szanuje drugiego.

Opublikowano

Chociażby ja, byłem 3 razy zaręczony  i za 4 się skusiłem na ślub i jestem szczęśliwy. Najgorsze co może być to uczepienie się pierwszej miłości w młodości - trzeba spróbować chleba z nie jednego pieca żeby wiedzieć co dobre 

I  o  czym niby ma  to świadczyć? że  jesteś  niestabilny emocjonalnie  chyba  głównie  :P

zaręczać  sie  4  razy  to może  Wojewódzki  , czy jakiś inny  celebryta - któremu zależy  tylko na  tym żeby o nim mówić , żeby coś  się  działo , żeby nie  wypaść  z obiegu. 

Ale zwyczajny  chłop? po  cholere?  dowartościowany się poczułeś?Pewne  decyzje  w życiu  trzeba  przemyśleć  :P

Ja  ożeniłem  się  w wieku  27 lat,[ po prawie  2  letniej  znajomości ] bynajmniej nie  byłem  już wtedy prawiczkiem  i  nie  była  to moja  pierwsza bliska  relacja  z dziewczyną. Wczesniej  spotykałem  sie  z  innymi  , ale  nie zaiskrzyło tak jak  trzeba i rozstanie 

Prawiczkiem przestałym  byc  niezbyt  wczesnie  - bo  w wieku około 19 lat . ozeniłem  sie  w wieku  27 lat - troche  czasu minęło 

Spotykałem  sie  z kilkoma  dziewczynami  -nie  było ich kilkadziesiąt - seks  też  był , ale  nie zaręczałem  sie  dopóki nie  byłem  pewien że  to  TA .

Zareczyny to nie ślub  , ale  tez  jakies  tam  zobowiazanie i  wymaga  poważnego podejścia   , a  ty je  podjąłeś  z  wyrachowaniem  tylko po  to żeby umoczyć...

Dziewczyny  zadziwiacie  mnie  . 

Z  Waszych  wypowiedzi wynika, że lubicie  być  traktowane przedmiotowo  i  zeszmacone ....

Opublikowano

Oj Paweł , ale co Mi tam .Rzecz w tym , że z tego co napisałeś to jasno wynika że jesteś zwykła melepeta , która na siłę wiązała się zaręczynami ( i to cztery , a nie trzy razy ) , za czwartym doszło do małżeństwa - i to nie ty je zostawiałeś tylko dziewczyny cię olały . Zapewniam że nie trzeba się z każdą bliżej poznaną osobą zaręczać i nikt przy zdrowych zmysłach nie robi tego tak często . No i nie spodziewaj się że każdy będzie tu opisywał swoje podboje , bo na ogół tak jest że Ci którzy trochę przeżyli nie opowiadają o tym na lewo i prawo  . I nawet możesz się zdziwić - zyskują tym szacunek nawet u pozostawionych dziewczyn . I to by było na tyle , bo właściwie co Ja tam wiem .

Opublikowano

Mariusz nie spłycaj wypowiedzi i nie sprowadzajcie wszystko do jednego,bo Wy to najczęściej robicie. Rzecz tyczy się cech osobowościowych i trzeba poznawać ludzi, żeby przekonywać się, że nie wszyscy myślą tak samo, po to aby nauczyć rozróżniać cwaniary czy mendy. Można i przed tzw ołtarzem zakończyć związek.

Opublikowano

Mariusz nie oceniaj ludzi tylko po pisaniu postow h*ja wiesz jak i wielu innych tak wlasciwie o mnie.Co mam pisac zwierzenia z calego swego zycia?
Pisac na forum troche z zartem o czym swiadczy?O niczym!
Bo wina dziewczyn).Pierdolenie takie a faceci anioly...

Opublikowano

Bawi sie tu wielu cwaniakow w rozny sposob by naciagnac dziewczyny ale nikt nigdy tego nie powiedzial jeszcze to czas na szczerosc.

Sa tacy co wysylaja zdjecia aktorow,ze niby to on tak wyglada,sa szantazysci ktorzy pisza,ze jak mi nie pokazesz c..i to napisze o tobie publicznie,oraz tacy co zaczynaja pisac tylko w celu umowienia sie na sex.

Teraz pytanie napisac nicki i ujawnic ich?

Opublikowano (edytowane)

Są ludzie i ludziska.
Swirow nie brakuje .

Mariusz nie spłycaj wypowiedzi i nie sprowadzajcie wszystko do jednego,bo Wy to najczęściej robicie. Rzecz tyczy się cech osobowościowych i trzeba poznawać ludzi, żeby przekonywać się, że nie wszyscy myślą tak samo, po to aby nauczyć rozróżniać cwaniary czy mendy. Można i przed tzw ołtarzem zakończyć związek.

To czyli jak najpierw zareczyny>>ślub>>pozNawanie sie nawzajem?

Wlasnie chyba glownie tu o to chodzi ze koles najpierw sie zareczal x razy w jakim celu poznawania sie? Przeciez mozna to pominac zabawic sie i isc w swoja strone kazdy z osobna, ale nie.
Ahhh co tu duzo pisac jest takie slowo jak Przyzwoitość i tak nalezy sie zachowac. Edytowane przez janczar810
Opublikowano

Dola nie mam absolutnie.
Wiec wyjasniam,ze to co opisalam pojawilo sie znacznie wczesniej zanim napisalam w tym temacie te prowokujace posty.
Powiem wprost chamstwo jest i prostactwo.
Nie jestem jakas desperadka co nachalnie szuka faceta .
W koncu trzeba poinformowac i uswiadomic wszystkich jak wyglada to od strony na priv.Tak mam ,ze szczera bywam i bezwzgledna.