-
Podobna zawartość
-
Przez Damian5364
Siema kupiłem ostatnio MF 698 4x4 jako że nie zapoznałem się jeszcze z ciągnikiem chciałbym się o nim czegoś dowiedzieć zanim coś zepsuję i chodzi mi tylko i wyłącznie o pozycję operatora czyli co robią wszelkie przyciski i dźwignie (oprócz zmiany biegów i podnośnika) które znajdują się w kabinie oraz to czego nie robić i co powinienem robić w trakcie pracy oraz transportu.
Chciałbym również się dowiedzieć jakie siedzenie do niego pasuje (lub jak je naprawić bo w moim opadło na dół i w ogóle nie amortyzuje) oraz jaki zaczep górny do niego pasuje.
-
Przez wiesiek63zmc
Witam,
jestem nowym posiadaczem MF16.
Czy jest możliwość smarowania łożyska docisku sprzęgła czy raczej czekamy aż się rozpadnie, a przy okazji zniszczy docisk???
Zauważyłem przy obudowie sprzęgła okienko, ale nie widzę tam ani kalamitki, ani przewodu z kalamitką.
Chętnie porozmawiałbym z użytkownikiem podobnego kombajnu.
Z góry dziękuję
-
Przez lukasz345
Co sądzicie o tych kombajnach, w jakiej są cenie, czy dobrze czyszczą zboże??
Pozdrawiam jak by ktoć chciał zobaczyć MF 440 w pracy to tu jest link: http://pl.youtube.com/watch?v=Xcrvw-CgYDs
Co tak cicho? Nikt z was nie ma tych kombajnów?
Myślałem nad zakupem MF 307 bo bardzo mi się podobał, tylko nie wiem jak z częściami. unsure.gif
-
Przez mariusz1511
witam mam zamiar kupić MF 520 super ll jest sprowadzony z Norwegii i zauważyłem że ma spawany korbowód od napędu podsiewacza czy to jest jakaś wada ,czy te kombajny tak mają i jakie jeszcze wady mają te kombajny ,ten który oglądałem ma na zegarze 1026 godzin rocznik 80.Jesli ktoś z was ma taki kombajn lub podobny do sprzedania z terenu małopolski to chętnie nawiąże kontakt