Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, radek5314 napisał:

jakiego dostawce ON polecacie z lubelskiego? bralem u takiego 1 juz 3lata i bylo ok a teraz chyba firma upadla

Polecam piotrans ja i sporo znajomych bierzemy od nich i wszystko ok termin realizacji krótki u mnie byli na drugi dzień 

Opublikowano

panowie a jak to teraz jest z tym laniem w mauzery, dostawcy leja czy nie leja? z oswiadczeniem o zbiorniku dwuplaszczowym czy bez? na jesien mi przywiezli i dali dokument do podpisania ze nalali do dwuplaszczowego to ich wysmialem i powiedzialem ze jak sie upieraja to niech spowrotem ciagna paliwo i odpuscili i nie wiem czy teraz na jesieni mi naleja do mauzera czy musze kupowac dwuplaszczowy..

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze 9 gr kolejnego podatku dla środowiska, i przynajmniej kilka groszy dla firm co wykorzystają sytuację i dorzucą coś od siebie, wiec prędko taniej nie będzie

Co do lania w mausery to u mnie tylko jedna firma nie leje a cała reszta bez problemu, bez żadnych oświadczeń

Co do pryzmy z Łomży, kiedyś jak nie było zgłaszania robili objazdówkę ciężarówką po wioskach, kupiłem tak z 5 razy po kilka tysięcy,  zawsze płaciłem gotówką i dawali cenę po 10 gr taniej niż u innych hurtowników, ale odkąd tego nie robią to mają drogo paliwo i ciężko wynegocjować cokolwiek

Edytowane przez PATr
Opublikowano

tydzien temu 3000 po 4,2 

Czy to prawda, że teraz w kazdym ON bedzie jakiś "dodatek rzepakowy" ? Jeżeli tak to po jakim czasie przechowywania wytraca się osad o ile wg?

Opublikowano
28 minut temu, warchest napisał:

i jak panowie paliwo czyli olej napedowy drozeje i podrozeje jeszcze ? czyli kupowqc juz czy wstrzymywac sie jeszcze z 2 tyg  ?

Moim zdaniem napewno nie stanieje jakies 3 tyg kupiłem po 4.18 teraz już po 4.26 krzyczą bo wiosna 

Opublikowano

2000l bez BIO 4,37zl podlaskie

paliwa drożeją bo ropa mocno zdrozala do 70$ za baryłkę 

Opublikowano
1 godzinę temu, warchest napisał:

i jak panowie paliwo czyli olej napedowy drozeje i podrozeje jeszcze ? czyli kupowqc juz czy wstrzymywac sie jeszcze z 2 tyg  ?

już jakiś czas temu pisałem ,ze taniej już było teraz cena tylko w górę

1 godzinę temu, Plagrafi napisał:

tydzien temu 3000 po 4,2 

Czy to prawda, że teraz w kazdym ON bedzie jakiś "dodatek rzepakowy" ? Jeżeli tak to po jakim czasie przechowywania wytraca się osad o ile wg?

jak się nie mylę to od nowego kwartału cały ON będzie B7

Opublikowano

wykres ropy pokazuje, że możliwe są spadki nawet o 50%, ale to w perspektywie kilku miesięcy;  co nie znaczy, że tak będzie 

Opublikowano (edytowane)

Ustawa jest od kilkulat, nie wiem czy nie od 2012r, a czy będą to kontrolować to nikt tego nie wie a już na pewno nie sprzedawca paliwa który przy okazji handluje zbiornikami

Edytowane przez PATr
Opublikowano
Dnia 27.03.2018 o 19:07, soltys48 napisał:

ustawa jest od dawna

Wiem, że jest, tylko nie nie wiem czy mówił o niej czy innej. Tak jak z opłatą w paliwie na "elektromobilność" nie udało się upchnąć w jednej ustawie, to wrzucili w drugą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v