Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wszystkiego nie mozna o tak okazac zawsze sie cos zostawia. im bardziej sekretna tym bardziej pociagajaca.

Mi tylko chodzilo o ta fryzurke. Wiec Was panow zapytalam, bo dziewczyny nigdy nie doradza.

co do loków to jest rzecz gustu, przedstawione przez ciebie są ok, ale te są ładniejsze :)loreal_loki.jpg

tylko trzeba mieć taką grzywę :D

Edytowane przez falconeyes
Gość Profil usunięty
Opublikowano
A że czyli jednak z jajami? :lol:

O to chyba w związkach homo, ja jednak wolę użyć słów - "dziewczyna z ikrą", aczkolwiek ikra to małe jajeczka, ale zawsze płci przeciwnej. :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

MAT - Z jajami - potocznie mówiąc ;) ,

jeśli chodzi o jajeczka to to fakt kobieca własność :)

Edytowane przez esgreg
Opublikowano

Wiesz najlepiej zapytac na forum. Potem to zastosowac i sie odstrzelic i wtedy pokazac sie zeby efekt byl oszalamiajacy. Dlatego pytam panow, bo dziewczyna kolezanka nigdy nie doradzi (pewnie z zazdrosci)

Ja myslalam loki i prosta grzywke do oczu. Oczy przemalowac mascara.

Do tego mini przed kolanka z rozporkiem na prawym kolanie czarne ponczochy .

No i efekt bylby co nie, zeby uwiesc faceta.???

Hej dziewczyny gdzie sie pochowalyscie????

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No to już nawet nie seks bomba, to prawdziwa torpeda będziesz. :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Panowie ktore loki byly by zarabiste na ostatki

http://www.google.fr...iw=1280&bih=685

1204146328.jpg

Te w sumie.......... mogły by być,

ale może gdybyś jednak je zekręciła chyba .......w drugą stronę :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

@esgreg, czepiasz się, :) świderki w drugą stronę, jak u owsa głuchego? :P :lol:

Opublikowano

czyli mam rozumieć , że nie masz osobistego " doradcy" ;)

skoro tak to z miłą chęcią doradzę :)

Ale ostrzegam, to jest tylko mój gust ;)

A więc:

Loki i grzywka, jak najbardziej ;) lubie dziewczyny jak mają grzywki :) co do oczu, to tak jak najbardziej delikatny makijaż w celu podkreślenia ich piekna

mini?? mmmm... ;) ale pamietaj rozporek nie może być za duży, dlaczego, pewno ktoś zapyta... a to dla tego , aby trochę pozostawić dla naszej męskiej wyobraźni... wyobraźnia lepiej działa, niż jak by było wszystko na wierzchu i z szybkim dostępem. ja jak widzę dziewczynę która ma wszystko na wierzchu to jakoś mnie zniecheca jej wygląda... lubię jak coś jest zostawione dla wyobraźni ;)

co do pończoch, to może w jakimś jasnym kolorze?? :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

@FINN nie no stary laska bananowa zaraz Ci napisze że czarne, bo czarny wyszczupla,

i tak jest doradzać kobietom. :P

@esgreg, czepiasz się, :) świderki w drugą stronę, jak u owsa głuchego? :P :lol:

hmmmmm nie no to raczej zostawmy jak na wyżej okazanym wzorcu :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Czarne dodaje seksapilu, jasne na lato.

Ha no i załapałem zonka z tymi rajtkami :P ,

kobiety niby je znasz a co dzień człowieka zaskakują,bo kobieta zmienną jest :unsure:

Opublikowano (edytowane)

na tej fotce nie zabardzo pasuje wszystko do siebi. za bardzo kiczowate. Buty i wlosy bym zostawila reszta do zmiany

FINN oto chodzi zeby w mezczyznie wzbudzic wyobraznie.

Edytowane przez banan575
Opublikowano

no fakt, buty i włosy można zostawić... a reszty się pozbyć... ;)

Co do Twoich pończoch, to mogą być w takim razie czarne, ale niech nie będą za bardzo czarne... :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano
na tej fotce nie zabardzo pasuje wszystko do siebi. za bardzo kiczowate. Buty i wlosy bym zostawila reszta do zmiany

Nie no czemu? pasuje na halloween. :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Buty i wlosy bym zostawila......

...........zeby w mezczyznie wzbudzic wyobraznie.

mnie się te buty nie podobają,jakieś drongołowate,kojarzą mi się z tym jak dziadek wyprowadzał swoje konie i kuł je po koleji :wacko: ,

co do wyobrażni faceta to najlepiej,najszybciej i najskuteczniej działa zapach kobiety,jakieś pachnidełko dobrze dobrane i od razu się ciepło robi oraz wygłąd kobiety wiele znaczy, sama uroda.... :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

No to kolego FINN się zgadzamy,

zapach i jeszcze jak się połasi,poopiera się laska o faceta trochę, poszepta coś do ucha,po wzdycha, pochucha i jesteś urobiony, owinięty wokół paluszka :P taka jest ich taktyka :P

Edytowane przez esgreg
Opublikowano

no fakt, buty i włosy można zostawić... a reszty się pozbyć... ;)

Co do Twoich pończoch, to mogą być w takim razie czarne, ale niech nie będą za bardzo czarne... :)

Ponczochy czarne takie z " cienkiej lajcry" wtedy nie sa czarne tylko widac cialo i musza byc zakonczone koronka.

Wtedy jak sie ma ta mini z malym rozporkiem (5-7cm) i widac ta koronke, to to DZIALA na mezczyzne.

Mini nie powinna byc az taka mini tylko tak 15-20cm nad kolankiem

A tu cos dla rozluznienia wyobrazni, Sa dziewczyny i mini

Opublikowano

A ja myślałem, że mężczyzna jest prosty niczym budowa cepa i nie ma zbyt dużej filozofii, aby kobieta mu się podobała, a tu proszę - poradniki powstają na ten temat. ;) Tylko autorzy filmu pytali jakiś strasznie wybrednych ankietowanych chyba. :D