Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
porzadki tez trzeba robic :):) ale smiesznie bylo zapewne :)

No ponure dla użytkowników nie było jak moderator moderatora podrywał :)

Wiesz, Andrzej był "Kawalerem do wzięcia" a ja tą drugą połówką, ale ktos zrobił z nas gejów i lesbijki, do tego jeszcze Panowie zaczeli pisać o ziołach, alkoholu i kompletny porządeczek został zrobiony...

hehe toscie niezle sie rozpisali a tak zapytam kiedy zaczeliscie pisac ?

temat zaczoł @marcin974 5 lipca 2007r o godzinie 6:31, pierwsza część liczyła 256

stron tak więc już troszkę piszą... ja sie dołączyłem niedawno... prawda;> w tej cześci też sie uwodziliście;p ale mniejsza z tym nie roztrząsajmy tematu i nie denerwujmy Marcina;d %%% mi nie potrzebne

Tak, któregoś wieczorku zasnąłem z tym pomysłem a na drugi dzień raniutko założyłem bo mnie ciekawiło co z tego tematu wyjdzie, miałem obawę ze ten temat będzie zamknięty to był jeszcze czas kiedy jeszcze wcale nie myślałem być moderatorem i jak sie okazało miesiąc później zostałem nim, zakładając ten temat miałem jeszcze 14lat :)

A teraz cieszy sie powodzeniem, nie tylko w wśród mężczyzn ale i kobiet no i w reklamie forum...

...na forum założonych ponad 10tyś wszelakich tematów o tym jaki ciągnik wybrać, jak orać pługiem obrotowym, jak siać, jakie piwo smakuje lepiej czy w końcu jak poderwać dziewczynę...

:) :)

Opublikowano

Moi kochani chłopcy :) Z okazji ,,Dnia chłopaka" życzę wam wszystkiego najlepszego i dobrego, szczęścia w miłości i życiu. Aby każdy z was (który jeszcze nie znalazł swojej drugiej połówki) odnalazł ją i był szczęśliwy :)

BUZIAKI dla was :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano
Moi kochani chłopcy :) Z okazji ,,Dnia chłopaka" życzę wam wszystkiego najlepszego i dobrego, szczęścia w miłości i życiu. Aby każdy z was (który jeszcze nie znalazł swojej drugiej połówki) odnalazł ją i był szczęśliwy :)

BUZIAKI dla was :):):):):):):)

Dziekujemy i dla was wszystkich tez :) Heh

Opublikowano (edytowane)

ja sie nie uwazam za pieknosc jestem normalna dziewczyna. kiedys próbowałam zarywać do jednego takiego ale niestety nie jestem w jego typie . :) jak i reszty wiec ja sie nie trudzę z uwodzeniami :)

chyba 14 badz 15 a ojcem jest 13 letni facet choć bylo w jednej z gazet ze klucil sie z kolega kto jest ojcem :) <dzieki rodza dzieci> hehe to ja jzu za stara jestem :)

//Koleżanko nie piszemy post pod postem tylko używamy narzędzia edycja. zapoznaj sie z regulaminem!!!! obowiązującym na forum

Edytowane przez Balzak
Łączenie postów i literówki
Opublikowano

cicho wszędzie, głucho wszedzie... @xena ja jakos nie moge uwierzyć, ze sie Tobą nikt nie interesuje... albo nie ma odwagi zagadać albo nie wiem... ale w sumie dziewczyna tez sie jakoś wysilić powinna żeby chłopaka zdobyc;d zapolować czasami;p

Opublikowano
chyba 14 badz 15 a ojcem jest 13 letni facet choc bylo w jednej z gazet ze klucil sie z kolega kto jest ojcem :) <dzieki rodza dzieci> hehe to ja jzu zastara jestem :)

Chyba pomyliłaś sytuacje. O tym 13 letnim ojcu to w Anglii było. A mi chodzi o to że dziś w Krakowie dziecko urodziła 13-latka. Ojciec ma 16 lat. Co jak co ale tempo ma...

Opublikowano

oj oj oj ;] hehe wiesz no jak sie juz jest razem to obie strony powinny dbac o siebie by niestracic.

a co do mojej osoby to nie wiem niejestem raczej z tych co uwodza.