Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem Cię doskonale :) mnie takie sytuacje tez denerwują i nie jestem takim "typem" tylko zwykłym człowiekiem/rolnikiem który ma swój honor ale i szacunek do innych normalnych ludzi .

Masz rację ta dyskusja (choc momentami moze nie kulturalna) była potrzebna , teraz widzę ,że wiem o co Ci chodzi i mam nadzięję ,że Ty tez rozumiesz jaki jestem i ze mimo wszystko nie jestem "wiesniakiem" jesli chodzi o styl bycia ...

A Ja przepraszam za słowa których użyc nie powinienem w stosunku do Ciebie :)

Czesiu do mnie skierowany ten komentarz ? nom moze masz rację :)

Ale ze co? Ja do Ciebei nie kierowałem chyab nic a napewno żadnych złych słów :)

Opublikowano

Aha :) myślałem Czesiu ,że ten komentarz "bez komentarza..." był do mnie ;)

reldbul sam sobie spuść z krzyża bo widac to twoja jedyna rozrywka , cóż nie ma się co dziwić ,że zadna normalna dziewczyna Cię nie chce ;[ (ale skończmy tą głupią dyskusję bo nic oprócz złosliwosci nie wnosi)

W jednym się z tobą zgodzę - masz rację nie zaśmiecaj tematu ...

A co do pytania na co zwracam uwagę u dziewczyny , to przedewszystkim charakter póżniej uroda, styl bycia, swiatopogląd itp. stn majątkowy jest gdzies het het na końcu :D

Opublikowano

Heh a parę dni wcześniej pisałeś że szukasz dziewczyny. A nie wierzę że po tych kilku dniach się aż tak zapoznaliście że robicie rzeczy które się nam nie śniły...

Opublikowano

Zadnego musu nie ma nigdy ..

Łukasz za 2 to bedzie chyba ciut za szybko bo za 2 to dopiero szkole moja skonczy ;) za 3 by bylo tak w sam raz.. a nawet za 4 nie ucieknie tego moge byc pewny :D

Opublikowano

Witam podrywaczy, podrywaczki ;) Hm ciekawy wątek , ale żebym go przeczytał całego to potrzebował bym dużoo czasu ;[ Więc jak w temacie, jak Wy to robicie :D hehe

Opublikowano

Nie ma uniwersalnej metody, ale warto być mężczyzną, dziewczyny nie lubią jak ktoś sie użala, rozczula, nie jest pewny siebie itd. Trzeba stawiać sprawe jasno i mieć własne zdanie, nie być na każde zawołanie panny. Bo wtedy można stać sie takim misiem do przytulania i wypłakania sie

Opublikowano

Masz racje ale nie do konca bo mozna wiadomo byc normalnym i nie uzalac sie nad soba z dziewczyna miec dobry kontakt i wogole i poderwac jakas ... ale mozna tez uzalac sie nad soba ze zadna cie nie chce i wogole szczegolnie jak kolezanka ci sie podoba to z nia gadasz ona pewnie ci powie zebys sie nie martwil ze nie jedna ciebie chce i wtedy mozna powiedziec czy ona tez by ciebie chciala i wogole bo tak fajnie ci sie z nia gada rozumie cie i ty ja ... sa rozne kombinacje i sposoby by poderwac dziewczyne ciezko jest tu napisac konkretnie bo na to nie ma reguly, do jedenj powiesz czesc mala to ci odpowie spier... a druga czesc duzy itp..

Opublikowano

Ja w przeszłości użalałem się, co mi na dobre nie wyszło, teraz nie popełnię takiego błędu może dlatego, że mi sie nie chce na podrywy tracić czasu. Żniwa mam za niedługo ;) Jak już pisałem jakiś czas wcześniej, to na razie mi takie coś niepotrzebne.

Opublikowano

He no ja to nie mam problemu z podrywem ;) jak mówicie się podchodzi się do dziewczyny i się gada.. Ale to mi jest prawie nie potrzebne bo i tak każda dziewczyna nie chce ze mną chodzić i d*pa blada :D

Opublikowano

Ja wczoraj jadac do pracy w autobusie dziadek kolo 60 podrywal babcie cos w podobnym wieku ale babcia go zgasila bo powiedziala ze ma meza a dziadek ze on tylko zartowla itp. haha wiec mozna nawet w takim wieku podrywac panny ;)

Kris nie obraz sie ale za to co napisales powinienes dostac w pysk bo mozna powiedziec ze twoja wypowiec pokazuje ze traktujesz dziewczyny jak przedmioty czy tez zabawki, po co sie bawic starym samochodzikiem lepiej nowym.

Ja tez mam robote i niestety troche malu czasu mam dla swojej :D w dodatku mieszka ok.40km ode mnie ale damy rade dzis do mnie przyjezdza na noc :)

Opublikowano

Ja tez nie mam czasu :) no ale ona to rozumie a to najwazniejsze :)

a co do "podrywu" to trzeba byc sobą i nie udawac niczego bo inaczej jesli bedzie się razem to dalej trzeba udawac i byc nieszczesliwym albo cię rzuci i tez bida ;)

Eryk to dasz znac wczesniej tak z tydzien zebym miał czas pokonac trase do Ciebie :D

Opublikowano

Ja wczoraj jadac do pracy w autobusie dziadek kolo 60 podrywal babcie cos w podobnym wieku ale babcia go zgasila bo powiedziala ze ma meza a dziadek ze on tylko zartowla itp. haha wiec mozna nawet w takim wieku podrywac panny :D

Kris nie obraz sie ale za to co napisales powinienes dostac w pysk bo mozna powiedziec ze twoja wypowiec pokazuje ze traktujesz dziewczyny jak przedmioty czy tez zabawki, po co sie bawic starym samochodzikiem lepiej nowym.

Ja tez mam robote i niestety troche malu czasu mam dla swojej :) w dodatku mieszka ok.40km ode mnie ale damy rade dzis do mnie przyjezdza na noc :)

EEE to jak dobrze pójdzie to przydziobiesz, pozostaje ci tylko życzyć powodzonka ;) i nie daj plamy (dosłownie i w przenośni)