Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Żyje ponieważ to dziecko to był jeden wielki spisek przeciwko mnie a druczek wypełnił znajomy lekarz po prostu otwarcie mi powiedzieli moi rodzice i moja dziewucha że chciała sprawdzić jak się zachowam w roli przyszłego ojca. Ogólnie to do dzisiaj si ze mnie śmieją i cały czas mi wygadują że tak szybko w to uwierzyłem, i najgorsze to to że mi mówią że nawet nie wiem co robiłem...

Opublikowano

Trochę się wkurzyłem, ale nic jej nie mówiłem chyba z nią zerwę mam na oku fajną laseczkę ale o rok starszą na pozór wygląda na inteligentną . Ale cz tak jest to się dopiero przekonam :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ogólnie to Twoi rodzice wiedzieli od początku o co chodzi?

Opublikowano

No ja się denerwowałem ciśnienie mi się podnosiło, a choroba postępuje. Po prostu to dziecko to był głupi żart. Teraz jak nie zobaczę dziecka i testów o rodzicielstwo to na pewno nie uwierzę.

Opublikowano

Jak zrozumieć dziewczynę, która na gg odpisuje, a w realu nie pogada ze mną, chociaż zna mnie bardzo długo? O co może jej chodzić? Jak myślicie wstydzi się przed znajomymi tego,że mnie zna czy co innego?

Opublikowano

Andrzej no chyba z jedzeniem to trochę za duże porównanie. :lol:

Kurde czytam poprzednie posty i sam w to nie moge uwierzyc, co ta dziewczyna ma w głowie... Rodzice to rodzice ale w szkole dzwonic do ludzi, informować że ojcem zostaniesz? Ona chyba normalna nie jest... I co, teraz jak się będą pytać o dziecko powiesz że masz nienormalną dziewczynę i wymyśliła sobie tą ciążę? Nie wybaczył bym... :D

Jak zrozumieć dziewczynę, która na gg odpisuje, a w realu nie pogada ze mną, chociaż zna mnie bardzo długo? O co może jej chodzić?

Może się wstydzi. :D

Opublikowano

Nie no laska jakas nie powazna chyba jest ciaza to raczej nie jest powod do zartow jeszcze w tym wieku to wogole .. Ma dziwne poczucie humoru nie ma co .. a moze chciala sie pochwalic rodzica ze juz nie jest dziewica, bo raczej jak byscie nie wspolzyli to by nie mogla byc w ciazy..

Ja to przerabialem kilka razy ale to bylo tylko podejrzenie ze moze byc w ciazy jak sie okres spoznial ale naszczescie bylo ok... chociasz raz kupilem jej test to sobie w jako poleciala bo powiedziala ze jest pozytywny .. ale zaraz w nastepnym smsie bylo ze nie bede tata, a nie przez tydzien meczyc cie z mysla ze bedziesz ojcem i kazdemu o tym gadac chyba sie jej daty pomylily z Prima Aprilis..

a co do tych lasek wiesz moze sie wstydzi pogadac na gg to wiesz luzik nikt nie czyta i wogole .. ale sporobuj sie z nia sam umowic gdzies zebyscie byli we dwoje i isc na spacer i pogadac sobie .. moze wedy bedzie inaczej

Opublikowano

Jak zrozumieć dziewczynę, która na gg odpisuje, a w realu nie pogada ze mną, chociaż zna mnie bardzo długo? O co może jej chodzić? Jak myślicie wstydzi się przed znajomymi tego,że mnie zna czy co innego?

kolego a może jej chodzi że nie lubi realu i zaproś ja do biedronki. ja kiedys jak zrobiłem i dziewczyna z którą się nie znałem stwierdziłą że mam poczucie humoru i się spotkaliśmy...

Opublikowano

Ech, ale temat:) przeczytałem kilka ostatnich stron, akcja jak w wenezuelskiej telenoweli. Z miejsca przypomniał mi się kącik miłosnych porad z Bravo. Pozdrawiam :lol: