Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nam nauczycielka na wycieczce też pozwalała, tylko kazała dyskretnie i żeby nikt nie widział, skończyło sie na tym że paliło 8 osób w pomieszczeniu 4x4. A co do tamtego wyżej postu, to jade na podwórko do kolegi gdzie nikt nie ma nic przeciwko... i chować sie nie musze.

To mój ostatni post na ten temat tutaj, bo zaraz sie moderator wkurzy.

Opublikowano

czasami lepiej nie czytać albo przymrużyć oko :)

ale z tego co mi sie zdaje to tematem tego forum jest uwodzenie a nie planie :)

sposoby jak i gdzie sie chować :)

kto pali nie pali :)

wiec wróćmy do tematu :)

wiadomo kobieta zmienną jest :)

i jak rozmawiam z Natalią na temat czy by została ze mną na wsi, na gospodarce odpowiada tak ale czasami mówi że nie :) co mam zrobić??

albo mówi że by chciała mieć jakiś motocykl pojeździć, ale jak bym został jej "mężem" nie pozwoliła by mi kupić :) no cóż w tym wypadku bym musiał postawić na kompromis, albo na swoim :)

Opublikowano

wiadomo kobieta zmienną jest :)

Przypominała mi się rozmowa na gg z jednym użytkownikiem AF.

Pisze żebym skasował jego komentarz pod fotko. Ja otwieram stronę a ten żebym jednak nie kasował. Za chwiel znowu skasować. i potem żeby zostawić...

Ja mu napisałem:

a podobno to kobieta zmienną jest... :)

Kobieta zmienną jest. Tylko ze czasem w nie których sprawach nie powinien być nikt zmienny...

Marcin znowu piszesz posta razem z kimś :)

Opublikowano

Z tą zmienną osobowością to Andrzej masz rację, Mi Anka powiedziała że zrywa, puźniej że jednak nie chce zerwać a teraz to już sam nie wiem czego ona chce... :)

Tak to z dziewczynami jest niestety...

Opublikowano

W niektórych sprawach to trzeba być naprawdę poważnym i nie zmiennym.

Taki głupi przykład:

-…wyjdziesz za mnie??

-tak!! nie! tak. nie wiem :)

Ktoś mi to ostatnio opowiadał właśnie o obecnie swojej żonie jak prosił ją o „rękę”

„Tak, nie, nie wiem i się popłakała, wybiegła trzaskając drzwiami” :)

Opublikowano

Stara miłość nie rdzewieje... :/

UrsusCzesio wie o co mi chodzi. Żałuję tego, przecież i tak nic z tego nie wyjdzie, jestem skazany jedynie na straty... Póki mi nie da kosza jednak będzie fajnie, bo zawsze było, póki nie zacząłem rozmawiać o moich uczuciach...

Przy okazji będzie motywacja przestać palić. :)

Bo mówiła mi dziś, że nie lubi jak ktoś pali... A to poważna motywacja, bo raz mi się udało, ale potem znowu wróciłem do tego.

Opublikowano

jeśli dziewczynie na Tobie zależy i tworzycie parę to na pewno będzie Ci zabraniać np. picia na imprezie, bo po prostu chce bezpiecznie wrócić do domu i się nie martwić o Ciebie, że np. się opijesz i narobisz jej wstydu. Tak samo z fajkami, jeśli ona nie pali to również nie chce abyś Ty palił.

Opublikowano

To że zabrania palić czy pić to rozumiem, ale po roku bycia razem mówi że chce zerwać, a jutro już nie chce, a po jutrze mówi że ona zerwać nie chciała i samo tak wyszło - tego już nie rozumiem... :)

Opublikowano

Jakaś ta Twoja wybranka strasznie nie zdecydowana :) W sumie miałam kiedyś podobnie z chłopakiem, w niedziele zerwał ze mną ( przez opis gg) A w poniedziałek dzwonił i przepraszał że żałuje, a ja na to mnie sie tylko raz zostawia i skończyłam gadkę :)

A tak nawiasem ale mnie tu strasznie długo nie było :) iiihhi

Buziaki dla starych i nowych pisarzy tego tematu :):):)

Opublikowano

OOO

Poruszyłeś grząski temat :)

NIe nie uwiodłam....

Od tego feralnego majowego dnia jestem sama... Może i kilku panów chciało mnie uwieść ale jakos nie czułam sie pewna wiec nie zgadzałam sie :) Czekam aż mnie cos piknie w serducho jak go zobacze :)

Opublikowano

wracając do mojego poprzedniego postu;p no ja rozumie jak się pije bez umiaru i zabrania to tak ale jak ktos chce kulturalnie pare kieliszków a dziewczyna od razu wielkie halo robi to już nie rozumie, pany ale te kobity skomplikowane