Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ej, mieliście kiedyś tkaie coś, że koleżanka wam pasek od spodni odpinała? :):):) Kurcze jak człowiek sie wtedy czuje dziwnie :) . Mysli się eeeeee co to takiego, ale jak przychodzi co do czego :) Heh, jaja muszą być, bo życie było by zje***

Podchodz do tego z jajami -nie wymiękaj :)

Opublikowano

a ja mam zmułe :) zaprosiłem koleżankę na wesele (10. października) już jakieś 3 tyg. temu i oczywiście wszystko super zgodziła się po 0,000001 sekundy, nawet mnie 2 dni temu do domu zaprosiła, żebym powiedział jej starszym o tym ze idzie ze mną na wesele (dobrzy znajomi, moich rodziców) nic nie mieli przeciwko, nawet jej ojciec mówił ze fajnie ze ją ,,porywam" , bo ostatnio siedzi dużo w domu.

A dzisiaj dostaje sms: ,,Sorry ale nie idę z Tobą na wesele. I nie pytaj dla czego bo i tak nie odpisze"

Opublikowano

Hmmmm, Andrzeju szanowny, ja rozumie, jak głupia jest, czy np: puszcza się no to można skreślić taka, ale ze pali? :) :) Mi to nie przeszkadza. To tak samo mogą powiedziec dziewczyny o mnie że nie mają zamiaru sie całować z popielniczką... A się zdarzyło, ze jednak zechciały kiedyś :) I nikt nie narzekał

To zacnzij Ty palić, albo zaakceptuj to :) Andrzeju, musisz troche wyluzować i nie byc wymgającym za mocno :) Ja powoli wrzucam na luzz. Ale Teraz mam wolna droge :)

@semos stzrzy tutaj nie będą przyczyną, jeżeli napisała bo i tak nie odpisze. Nie wiadomo ile nazmyślanych ma głupot z chorej świadomości.

Dj Decibel & Peter- Peron wspomnień

Opublikowano

Nie zacznę pali żeby mi to nie przeszkadzało. A to ze ja na to patrze w ten sposób nie jestem wyjątkiem. Wole wypić browar niż iść na faiki. kiedyś kilka miesięcy u miesięcy leżało pół paczki malboro. Na wyciece kolezanka dała na przechowanie i potem zapomiałaodebrać. Lezały u mnie w pokoju a potem je wywaliłem.

PS chyba Martina tez ma takie poglądy na fajki jak ja.

Opublikowano

Andrzej nie tylko to :) ja jakoś też

moje pierwsze pytanie "palisz??"

i zależy od odpowiedzi ale jak mówi "tak" to nie mówię od razu narazie, nara

tylko musze ją poznać i dopiero ocenić.

może być bardzo sympatyczna, a to że pali to problem który można wyeliminować w formie nakłonienia do rzucenia palenia :)

Opublikowano

Andrzej nie tylko to :) ja jakoś też

moje pierwsze pytanie "palisz??"

i zależy od odpowiedzi ale jak mówi "tak" to nie mówię od razu narazie, nara

tylko musze ją poznać i dopiero ocenić.

może być bardzo sympatyczna, a to że pali to problem który można wyeliminować w formie nakłonienia do rzucenia palenia :)

a moje pierwsze pytanie to " byłas u Bierzmowania???" a pozatym tez palacych osob nie lubie.

Opublikowano

Ale powiem wam że palące też są słodkie :) miej gumy przy sobie i jej daj przed buziakiem :)

Edit: Gumy do żucia :):) :)

:) dobre :)

bez przesady że pierwsze ale przy pierwszej rozmowie sie pytam czy pali

a o co chodzi z tym pytaniem o bierzmowanie :)

Opublikowano

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jak ktoś sam pali to zwykle nie ma problemu, dla niepalących obcowanie z kopciuchem nie należy do przyjemności. Głębsze pocałunki przywołują na myśl wspomnienia z jazdy samochodem za starym autosanem H9 z pks.

Opublikowano

No właśnie. O co chodzi z bierzmowaniem??

po pierwsze jak juz była u bierzmowania to jest w wieku tartacznym czyli jakies 15-16 lat po drugie jak juz była u bierzmowania to moze wziasc slub koscielny chociaz musi i tak ukonczyc te 18 lat :):)

Opublikowano

Tak jak to było w „Rozmowach w toku” czy w czymś podobnym :) reklamę oglądałem

Dziewczyna tak naprawdę miała 15lat i gostek został oskarżony o pedofilstwo bo się podawała za pełnoletnią. Uważała ze ją zostawi wiec „złapała go na dziecko „ ona tak nie uważa tylko że on jej zrobił dzieciaka :) bo on z nią uprawiał stosunek

Koledzy pilnujcie się :)