Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam czy jak na stodole zrobie dach na obore wolnostanowiskowa po dwóch stronach w (W zopolach ,zapolach) czy to dobry pomysł?.Będę je trzymal na grubej ściółce (czy bedzie im ciepło) ? Myśle że zmieści ich sie ok 25 no na max to 30 chyba ze wymogi Unijne  :wacko: ? Dzięki za odpowiedzi  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez PolishLandwirt
      Cześć 
      Mam oborę niewelbowana 9 szerokość 34 długa. Niestety z jednej strony jest hala udojowa a 2 metry od niej z drugiej strony stoi druga obora. No chciałbym tam urządzić drugą grupę laktacyjna ale no nie mam pomysłu żeby było wygodnie dla krów i dla mnie. 
      Pomóżcie 

• Przez xzibit0000
      Witam. Zastanawiam sie nad kupnem wentylatorów do obory. Problem w tym ze jest to niska obora i w grę wchodzą tylko wentylatory stojące np. Jakieś przemysłowe ze względu na miejsce. Sa na internecie takie za 400zl o srednicy 60cm i mocy 300w ale nie wiem jak beda dzialac w praktyce. Jeśli macie jakieś sprawdzone wentylatory to podeślijcie link albo zdjęcie jak macie zamontowane. Pozdrawiam
    • Przez moss
      Jeszcze się nie udało go całkowicie napełnić ale niewiele brakuje 

• Przez miscigoski
      Witam mam problem z dojarka alfalaval Archimedes problem polega na dziwnej pracy dojarka chodzi jak motor a powinna wyć ciśnienia też nie ma takiego jak powinna mieć bo ma 0,4.jak może być przyczyna?.
    • Przez piotrp89
      Witam chce przerobić bydynek na opasy luzem wewnatrz 9x6m i korytarz paszowy obok.

W jakis spoosb zoorganizowac wygrodzenia aby bylo jak najmniej pracy z przeganianem i najbezpieczniej?

• Dodaj nową pozycję...
v