Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie ten Agrisem powyżej ma na niektórych elementach naszą farbę. Agrisem ten 3m co kiedyś robiłem miał naszą ramę i nasze malowanie. Tu znów w tym 6 metrowym cały zbiornik i rama pod nim przychodzi umalowane prosto z Chin :)

Opublikowano

Witam . kupiłem opryskiwacz marki pilmet 615xl był dość drogi bo kosztował prawie 16 tys . ale pomyslałem ze wkoncu cos dobrego to trzeba zapłacic niestety sie przeliczyłem . blachy osłaniające korpusy rozpylaczy po niecałym roku gdzie opryskiwacz stoi w garazu pokryły sie rdzą po pół roku farba całkowicie schodzi .. byłem na bednarach na stoisku uni zgłosiłem ten fakt do pana nawet dałem mu tą blaszke do obejzenia powiedział ze zrobili bubel i zgłosi sprawe do szewa .. i to naprawia .. mieli sie odezwać po kilku dniach .. minoł prawie miesiać i nic .. z całego serca dziekuje za to ze kupiłem polski sprzęt a fabryka ma mnie w d*p.... i jeszcze sama to wyprodukowała

Opublikowano

Ja mam ibisa z odkładnią XL, orałem w tym roku Kuhnem Multimaster 122 NHS (hydrauliczne zabezpieczenie), z przepłużkami- jakia różnica? kolosalna- w Kuhnie wystarczy 5km/h i mamy elegancko przykryte i wyrównane pole. W Unii czasem i 8km/h to za mało żeby przykryć ściernisko :/ Do tego dochodzi ciągłe oblepianie się odkładni (na tym samym polu orałem Kuhnem i problemu nie było). Jeżeli masz kasę bez zastanowienia Kuhn. Inna kultura orki.

A pytanie do posiadaczy młodszych pługów Unii- nadal tak blakną?

Opublikowano

Hej a co sadzicie na temat pługa ibis xxl na odładnicach longa ponoć się sprawdzają czy jest jakiś użytkownik?? I chciałbym tez zakupić hermesa czy jest to dobry wybór???Proszę o opinie??

Opublikowano

Sąsiad ma pług uni bodajże 3 lata modelu nie pamiętam ale chyba ibis 3+1 to powiem szczerze że ciężko się nim orze i strasznie ciężki jest. Ale takto wygląda na konkretną maszynkę. Ma też agregat kombi i to super sprzęcik jest :-)

Opublikowano

To fakt też wziąłem pług, agregat bierny, agregat aktywny, talerzówkę, siewnik, głębosz i jestem zadowolony z agregatu biernego a do reszty mam ale i więcej nie kupię z uni nic.