Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś sobie ściągnąłem ;) Gra troche nudna jest chyba 16 misji i ze 4 pola do obrobienia. Kupujesz maszyny za kase którą zarobiłeś w misjach lub w pracy w polu. Gdy robisz coś w polu nie ma tak jak np w LS tylko masz takie jakby całe pole było podzielone na małe punkty (zazwyczaj maszyna robi na takich 2) dlatego trzeba w miare prosto jeździć. Według mnie jest ona nudna choć ma plusy nie tnie się. Ale ja wole pograć w LS.

Opublikowano

A mnie ta gierka się nawet spodobała. ;) Ładna i niewymagająca grafika. Jak dla mnie to to jest połączenie LSa i ST w ładnej oprawce z pieczątką John Deere Licensed Product. ;)

Opublikowano

Musisz zaciągnąć te pniaki rozrzucone po polu w ognisko lub w pobliże ogniska. :( Podjeżdżasz tyłem pod karpę i lina sama się zaczepia i ciągniesz z dość dużą prędkością, lina sama się odczepi jak pień będzie blisko ognia. Chyba dobrze pamiętam.

Ej zbieracie po polach skamieliny? :) Ja zebrałam wszystkie. :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez kosynus1994
      Witam. Mam na imię Przemek. Mam 32 lata. Chciałem zagrać w Farming Simulator 25, ale po dojściu do 100% nie pokazuje mi się mapa, pojazdy i tak dalej, tylko od razu mi się wyłącza. Co mogę z tym zrobić?
    • Przez Marqess87
      Jak i gdzie dodaje się kolejne zboża aby były widoczne po wyświetleniu menu magazyn oraz na mapce co i gdzie zasiane?

• Przez papciochmielewski
      Hej,
      znacie jakieś fajne gry rolnicze na smartfony?
    • Przez kat
      Pytam ponieważ jeszcze nikt nie wypowiadał się na ten temat.
      Moje ulubione gry to:
      Age of Empires III
      Heroes of M&M cała seria
      Caesar III
      Quake III Arena
      Diablo 2
      NFS U pirwsza część
      John Deere American Farmer
      Ale i tak najwięcej czasu przesiedziałem nad Age of Empires II jak i III.
      Nie uważacie może że gry strategiczne rozwijają umiejętność gromadzenia gotówki i właściwego jej zagospodarowania? Ja uważam że tak.
    • Przez Macieks
      Witam was,mam do was prośbe.Poszukuję zdjęć Polskich Maszyn (ciągniki,maszyny itp.) na textury muszą być w orginalnym kolorze jakieś fajne maszynki,przyczepy,ciągniki w orginalnym kolorze to weżcie aparat lub telefon do rączki i idzcie zrobić pare fotek Jak zrobicie podeślijcie zdjęcia na pv prywatna wiadomość. Dodam jeszcze że mogą być to zdjęcia które były już robione kiedyś
  • Dodaj nową pozycję...
v