Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jak niema oznaczeń to miłego kupowania części zamiennych co innego jak ma oznaczenia to bez problemu dostaniesz znajomy ma rabewerka bez oznaczeń problem z częściami ma nielada

Opublikowano
Już go kupiłem. Dałem 2300zł. Pług sprowadził sprzedający z Niemiec i teraz chciałbym wiedzieć jaka to firma aby kupić do niego lemiesze. Hydraulika wszystko ładnie działa. Obraca bez problemu. Dwie odkładnice do poprawy, 3 przedpłużki trzeba dorobić oraz wymienić lemiesze wszystkie i tu jest problem bo nie wiem gdzie i jakie.

edit. dziś zmierzyłem lemiesze i okazało się, że mają aż 50cm. Uciągnie taki pług MF 3080 ? Nie będzie mu mocy brakowało?

Hej kolego wiesz dobry jestes kupiłes pług a dopiero potem zastanawiasz sie czy da do niego częsci?to troszke za póżno,takie zeczy sprawdza sie przed kupnem bo potem to tylko sie złoscisz a pług stoi zamiast orac albo zamiast orac to ryje.Takie maszyny kupuje sie od znanego producenta i do których sa czesci.No ale mam nadzieje ze sie uda go wyremontowac i bedzie spełniał dobrze swoje zadanie.