Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie sprzedałeś? Jako, że waga żywa to wnioskuje, że nie do Łukowa. Agrostar, Kościesza czy jeszcze może w inne miejsce. I jeszcze fajnie jakbys powiedział czy to były czystorasowe czy jakieś mieszańce, bo cena jest kusząca.

Opublikowano

a czemu jak waga żywa to nie łuków? ode mnie jak brali to za żywa płacili ale to juz z pół roku temu ale teraz przyjechał do mnie przedstawiciel firmy Konrad,nie wiem z kąd znał moje nazwisko i adres ale powiedział,że kto z nimi zacznie chandlować to już ich się będzie trzymał i,ze byka pow.600kg tylko na wbc wychodzi ok 400-500zł więcej jak za żywiec

Opublikowano

2 byczki krzyżówka lm x hf waga po 650 kg 6,6 zł + VAT łódzkie

Trochę z przekąsem ceny atomowo-miastowe :lol: ;) W Kuj-Pom na zachód od Wisły ceny nieosiągalne.

Opublikowano

tylko, że w sokołowie jest możliwa premia 3% i przy większej ilości można trochę cenę negocjować .

ogólnie cena 11,20 za podstawę O w WBC jest rekordowa i jak na razie cały cza rośnie.

za 700kg Simetale znajomemu oferowali 7zł netto płatne gotówką.

Opublikowano

ja jestem z łódzkiego i mam do sprzedania 6 sztuk w wadze 650 - 700 kg ale powiem szczerze że cena 7 zł to chyba jest z kosmosu . Bynajmniej w mojej okolicy nie spotkałem się z taką no ale jak to sie mówi " Daj Boże" :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomas318
      Witam potrzebuje podpowiedzi od chodowcow bydla opasowego . Planuje chow oki 50 sztuk opasow i jaka ilsc gruntow byla by potrzebna , jaka mieszanka pasz je karmicie z góry dzieki 
    • Przez xxpawlusxx
      Witam Was tu wszystkich zgromadzonych
        Jestem z województwa Podlaskiego i nie wiem kompletnie gdzie można zakupić dobre krowy, mleczne. Mam na myśli pierwiastki, które można kupić albo od rolnika który wyprzedaje bydło, bądź od firmy ktora sie tym zajmuje. Może ktoś kupuje i chce zrobić reklamę z cenami.
       Z góry dziękuje za wszelką pomoc, pozdrawiam.
    • Przez MacRolMF
      Witam ile potrzebuje hektarów i czego na 18 krów plus młodzież

Z góry dzięki
    • Przez CeZaRy29269
      Co zamiast zboża dla byków ? 
    • Przez Dominik0
      Witam ile ha traw potrzebuje żeby wyżywić 15-20 opasów? Ile bel siana i sianokiszonki (tak mniej więcej  ) musiałbym zrobić ? . 
  • Dodaj nową pozycję...
v