Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

doradzcie co zrobic jak skup nie wypłaca kasy za byka ? dzwonie facet mnie zbywa podaje numer do biura dzwonie tam a tam znowu mówią ze to pomyłka ze to numer prywatny. może znacie jaka dobra firme co odbiera pojedyncze sztuki z gos. na terenie wielkopolski?

Opublikowano (edytowane)

Kolego ja bym Ci polecił firmę słaby płaca gotówka lub szybkim przelewem jak chcesz namiar to pisz

Edytowane przez razor275
Cytowanie poprzedniego posta
Gość Profil usunięty
Opublikowano

@szu1500,jutro przyjeżdża do mnie BYKPOL po 1hf i dają 6,70+vat.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Kamil juz wiem, bo zadzwoniłem i dają 6.70-7zl + vat za HF'y (BYKPOL) a powiedz mi czy oni płacą gotówką czy jak ?

Tak,ale najpierw jedziesz do banku po taką kartkę.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Byk 650kg 6,70+vat,6% na odkarmienie.Kasa na miejscu

Gość Profil usunięty
Opublikowano

kamil a komu sprzedałes jesli wolno wiedziec?

Sprzedany do BYKPOLu

Opublikowano

w kuj. pom. ja sprzedaje do łuniewskich stabilna firma jakies 1,5 miesiaca temu jałowki limusene 50 procent po 6.50 byk mieszance po7,80 a jezeli chodzi o firmę z rawy mazowieckiej która tu w okolicach tucholi skupuje to radze wazyc przed sprzedaza,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomas318
      Witam potrzebuje podpowiedzi od chodowcow bydla opasowego . Planuje chow oki 50 sztuk opasow i jaka ilsc gruntow byla by potrzebna , jaka mieszanka pasz je karmicie z góry dzieki 
    • Przez xxpawlusxx
      Witam Was tu wszystkich zgromadzonych
        Jestem z województwa Podlaskiego i nie wiem kompletnie gdzie można zakupić dobre krowy, mleczne. Mam na myśli pierwiastki, które można kupić albo od rolnika który wyprzedaje bydło, bądź od firmy ktora sie tym zajmuje. Może ktoś kupuje i chce zrobić reklamę z cenami.
       Z góry dziękuje za wszelką pomoc, pozdrawiam.
    • Przez MacRolMF
      Witam ile potrzebuje hektarów i czego na 18 krów plus młodzież

Z góry dzięki
    • Przez CeZaRy29269
      Co zamiast zboża dla byków ? 
    • Przez Dominik0
      Witam ile ha traw potrzebuje żeby wyżywić 15-20 opasów? Ile bel siana i sianokiszonki (tak mniej więcej  ) musiałbym zrobić ? . 
  • Dodaj nową pozycję...
v