Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupowana była W Rolmaszu w Łomży. Jak odbieraliśmy diler mówił, że trochę podrożały od 1 kwietnia(nasza zamawiana była w marcu). W ofercie handlowej od innej firmy mieliśmy wpisane 60tys. netto. Także występują spore różnice cenowe pomiędzy dilerami.

Opublikowano

mam pytanie lepiej pol mot 5tys l za 25 tys czy moze mniejszy joskin ( nie znam cen)??:)

mialoby to współpracowac z ltz 55a czy da rade??:)

zapotrzebowanie mocy w pol mocie 5tys litrow wynosi 53km 4tys 44km a ja mam 55 az:D hehe:)

Opublikowano

zapotrzebowanie na moc jest tylko do uciągu.... jeśli masz mokro na polach to bierz miejszą a jeśli sucho to większą... niedaleko mnie gość ciąga zetorem 3320 beczkę 8000l... roobi na zarobek i na żadne pole nie wjeżdza...

Opublikowano

Ja JOSKINA zadatkowałem po starej cenie. Modulo 8 400. Cena 46 000 zł brutto z bocznym wlewem. Odbieram dopiero w lipcu. Ceny poszły do góry, niektórzy Dilerzy mają ostatnie sztuki po starej cenie, także warto podzwonić i się popytać. Tak ogólnie to ceny wszystkich maszyn idą do góry i to powoli zaczyna denerwować

Gość dominik55
Opublikowano

Ja osobiście wybrałbym Joskin

Jest Bardzo dobrą firmą (dla Mnie)

Ma dobrze wykonywanie sprzętów

I ceny nie są jeszcze takie złe

Opublikowano

Ja zadatkowałem Pichona 7150l, konstrukcja ramowa, z bocznym zaworem ze szczęka, rozlewaczem tzw "odwrotnym", 6m węża, armatura 6", pompa 9000l/min, hamulce hydrauliczne, resorowany zaczep, koła 550/60R22,5 za 38500 netto.

Opublikowano

dokładnie nie powiem bo dokładnej ceny ekopompy nie znam, ale dealer mi powiedział tylko tyle, że cena w tysiącach, wiec odpuściłem sobie. Tym bardziej, że byłem ograniczony finansowo, bo brałem ten beczkowóz na MGR i by nie wystarczyło mi zwrotu, wykorzystałem full.

Opublikowano

No tak nie ma co porównywać Joskina do pomota

4 Letni Joskin 12000 l przerdzewiał u znajomego a ja mam pomota 11lat i tylko malowany i jak narazie cały

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez kamil5421
      Witam . Kupie beczkowóz 12 000 - 14 000 m3^ 
    • Przez Pawel93puma
      kupie beczkowóz , wóz asenizacyjny  10 000 l-13 000 l w super stanie .
      Po całkowitej odbudowie lub tzw prawie nówkie 
      Z dużo  i wydajano pompo  
      2 zaworami  o dużej średnicy jednym koniecznie hydrauliczny , najlepiej ( tylnym i bocznym) ale może być i oba z tyłu 
      fundusz do 30.000 zł że bardzo mi się spodoba to troszkę  więcej 
    • Przez Matz
      Tak jak w tytule, lepszy byłby z Pomotu czy z Meprozetu? Interesuje mnię Pomotowska 6700l a z Meprozetu 7000l. Proszę o odpowiedzi od ludzi co mieli z nimi styczność
    • Przez grego
      W planach mam zmianę pługu obrotowego i oczywiście dylemat z jakim nie jeden sie spotkał...
      Ciągnik 140 km Case Mx, ok 40 ha do orki co roku, trochę kukurydzy.
      W planach była najpierw używka do ok 30tys zł, najlepiej Kverneland bo chciałbym doczepić packomat, ale jak tak przeglądam ogłoszenia pługów i widzę na żywo to ciężka sprawa, odkładnice wymieniana już nie wiadomo ile razy, więc nasuwa się pytanie ile to już ma nalatane... Zdało by się jakies zabezpieczenie, ale ile to jest warte w wylatanym pługu? Sąsiad ma to każda skiba już lata w inną strone na jarzmach...
      I opcja druga, Akpil KM 180 być może na resorze...  No ale o tym pługu to niewiele wiem, z tego co widzę to z packomatem też byłby problem...
      Acha, zakup będzie bez dofinansowania więc kasa sie liczy
    • Przez Magdalenax
      Witam . Mam prośbę jeśli ktoś chciałby mi pomóc będę bardzo wdzięczna :)
      Z racji , że nigdzie nie mogę znaleźć osobnych drzwi do cyklopa postanowiłam , że zrobię własne , aczkolwiek nie mam wymiarów drzwi , czy ktoś chętny pomóc? :) Drzwi do starego cyklopa polskiego t214  jak na zdjęciu .

• Dodaj nową pozycję...
v