Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'traci'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories

Kategorie


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


>

Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Kod pocztowy

Znaleziono 5 wyników

  1. Witam, opryskiwacz Heros 400l, 2 lata, pompa Comet BP105K, pracuje na 3,5bara sytuacja taka że czasem cały zbiornik wypryska i jest ok a czasem ciśnienie spada do 1 bara, wyłączenie wałka i np. 20 sek postoju i ponowne włączenie powoduje powrót np do 3bar i znów spada do 1 bara. Jakieś pomysły ? zwór który powinien utrzymywać ciśnienie ?
  2. Witam, mam taki problem z ciśnieniem oleju we władku. Na zimnym oleju na wolnych obrotach ciśnienie około 3,5bar na na max. 4bar., przy rozgrzanym oleju na wolnych około 2,8. I teraz pojawia się problem nie ważne czy olej zimny czy ciepły podczas jazdy czy to bez obciążenia czy z strasznie wariuje ciśnienie oleju, wskazówka waha się międy 0-4bar.Nieraz podczas jazy jest wszystko ok. ciśnieni 4bar, a nieraz wskazówka wariuje i przez dłuższy czas waha się między 0-1. Wymieniałem już dwa razy pompę olejową i cały czas to samo. Dodam że ciągnik po kapitalce. Czy miał ktoś taki przypadek ?? Pozdrawiam
  3. Witam. Mam problem z moim władkiem. Wygląda to tak że po rozgrzaniu czasami traci moc wtedy trzeba wcisnąć sprzęgło potrzymac chwilę gaz w podłodze aż się zbierze i jest dobrze przez chwilę i znowu to samo. Wygląda to tak jak by paliwa za mało dostawał filtry są czyste. Podczas pracy pompka paliwa ręczna jest pusta. Tak ma być? Co może być przyczyną? Zawory ustawione prawidłowo.
  4. Witam Dzisiaj pojechalem swoim M100 w pole z pługiem i jezdzilem z godzine i nagle ciagnik stracil moc i delikatnie dymic na bialo. Zgasilem go i nieszlo go zapalic tak jak by sie zapowietrzyl. Sasiad mnie scholowal z pola i jak bylem pod domem zapalil mi bez problemow. Zaczelem nim gazowac i bo dwoch minutach znowu spadek mocy. I tak po kazdym odpaleniu. Dwa tygodnie temu wymienilem wszystkie filtry. Sprawdzilem rowniez pompke wspomagajaca ale podaje ona paliwo a zreszta w zeszlym roku wymienilem ja na nowa. Mam nadzieje ze ktos mi pomoze z tym problemem.
  5. Witam, Mam Classa Ergos 446 2008rok. Na zimnym silniku bardzo dobrze pracuje, jednak po przejechaniu kilku kilometrów zapala się czerwona dioda na wskaźniku temperatury wody i po sekunddzie traktor przechodzi w tryb awaryjny (piszczy i wyświetlają się dwa wykrzykniki), ciągnik zwalnia niemalże do 20km/h. Na początku wymieniłem czujnik temperatury bo wskaźnik wskakiwał na czerwone pole, teraz jest już chyba ok bo wychodzi za niebieskie. Później wymieniłem czujnik sprzęgła lecz nic to nie pomogło. Gdzie szukać przyczyny? Oraz czasami jest problem z ruszaniem, wrzucam bieg, puszczam sprzęgło, ciągnik stoi w miejscu i nagle rusza, zdarza się to bardzo sporadycznie.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj