Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów '140'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania

Znaleziono 31 wyników

  1. Zaczyn

    New Holland TM 140 Expom tytan

    Wszystko pod pszenicę zaorane i uprawione
  2. bialy2005

    Maxxum 140 i t7550

    Siew rzepaku na półmetku 😁
  3. yacenty

    samasz kangu 140

    Siwy dym
  4. popadalo, więc przerwa w żniwach.. szykuje pole pod nowe zasiewy rzepaku ozimego, poszedł obornik indyczy a teraz mieszanie z gleba.
  5. Rowan

    Lemken Opal 140

    Pierwsza próba Lemkenem
  6. przeniesiona z kabiny skrzynka na narzędzia, teraz nie trzeba wdrapywac się do kabiny i sięgać za siedzenie. Było to niewygodne.
  7. yacenty

    kubota m7060 i samasz kangu 140

    katowanie łąki
  8. Klaku

    Zetor Hortus HS 65

    & Forterra 140 HD + Unia Pilmet 1618 Plus
  9. yacenty

    kubota m7060 i samasz kangu 140

    katowanie łąki
  10. DamcioZTeam

    Same Iron 140 i Unia

    Byk z unią! Zdjęcie robione w zeszłym roku
  11. DamcioZTeam

    Same Iron 140 i Case MXU135

    Załadunek obornika.
  12. Cześć, mam problem z TM140. Po upływie około 5s od uruchomienia ciągnika zapala się (mruga) ikona filtra oleju hydraulicznego i przekładniowego. Korzystając z podpowiedzi zainteresowałem się czujnikiem temperatury: Olej hydrauliczny/przekładniowy raczej nie ma 40*C zaraz po uruchomieniu silnika , więc kierując się powyższą podpowiedzią wykręciłem czujnik, sprawdziłem i .... wygląda, że jest ok. Gdy jest zimny, to nie przewodzi, gdy go podgrzałem do ponad 40 *C to przewodzi. Co mogę jeszcze sprawdzić, chyba tylko wymienić filtry i olej? Chociaż dziwi mnie, że w ogóle ta kontrolka się zapala na zimnym oleju. Dodam jeszcze, że ciągnik kupiłem 3 miesiące temu, od rolnika i jeszcze od tego czasu go nie przetestowałem w polu. Podczas oględzin wszystko było ok, a kontrolka zapaliła się chwilę przed powrotem do domu (ok 70km) i w sumie od tego czasu mruga cały czas. Olej hydrauliczno przekładniowy wymieniany był w 2006r i wg poprzedniego właściciela jeszcze 1 rok mógłbym na nim pojeździć. Przeciągnij pliki do przesłania lub wybierz pliki... Maksymalnie wszystkich plików 48,82MB Wstaw inne multimedia Przesłane grafiki
  13. Radek9833

    Case Maxxum 140

  14. Próbujemy!
  15. Bronujemy !
  16. bialy2005

    Maxxum 140 +Cross T Drive

    Uprawa pod owies. Poplon + obornik
  17. pierwsze zasiewy tym zestawem.
  18. Xabarx

    Trioliet 140

    Trioliet 140
  19. konio1011

    Rabewerk Star Avant 140

    Rabewerk Star Avant 140 3+ kupiony od kolegi Zaqwer1111:) Juz niedlugo przetestujemy w polu.
  20. zetor8245

    Zetor Forterra 140 Hd

    Zetor Forterra 140 Hd & Kobzarenko NRU
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.