JacekBojaroj

Members
  • Ilość treści

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Wszystko napisane przez JacekBojaroj

  1. Witam Nie zakładałem nowego tematu, gdyż mam podobny problem w Case 956 xl, tylko trochę inne okoliczności. Mam problem z WOM, miał mi go naprawiać kolega wieć chciał żebym mu przygotował ciągnick i zdemontował podnośnik. Pózniej okazało się że musze jednak ciągnik odstawić do mechaniak, ale po złożeniu podnośnika okazało się że ciągnik nie jedzie. Wcześniej spusciłem olej z hydrauliki i ponownie go wlałem po złożeniu wszystkich części. Czy może to być problem? Wcześniej nigdy nie było problemu z biegami. Treaz też wchodzą, sprzegło wydaje sie ze pracuje odpowiednoi a cignik nie reaguje na żadny bieg. Czy to problem jakiegoś zaworu ? Czy może zupełnie inna przyczyna? Czy któs może mi pomóc?
  2. Filtry są wymienione, to nie w tym jest problem.
  3. Panowie mam problem z mocą silnika w Case 956 XL, dusi sie i nie ma mocy. Podejrzewam, że może to być pompa wtryskowa. Miał ktoś taki problem? Jeśli to pompa to gdzie ja można naprawić? Dodam, że zasilanie w paliwo dochodzi do pompy wtryskowej, więc to chyba ona.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj