Roman4321 1409 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 ładna zadyma Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039239
schabomił42 101 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Oczywiście z mięsa ze sklepu? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039240
mikad 1232 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 A skąd miał wziąć, z cmentarza. 4 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039263
Piotruniu25 3766 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Może trzymał świnię na swój użytek albo kupił,bo z mięsa sklepowego już nie będzie to samo niż to co uchowasz sam. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039266
Roman4321 1409 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 i o odpowiedniej fazie księżyca miał zaszlachtować, jak dobrze przyprawi to się ze smakiem zje i ze sklepu Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039271
rolniku360 266 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Ja tylko na marketowym mięsie robię i nie raz miesiąc leży i nic się nie dzieje a i smakuje Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039274
soltys48 21714 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 3 godziny temu, mikad napisał: A skąd miał wziąć, z cmentarza. Z żywej świnki 3 godziny temu, Roman4321 napisał: i o odpowiedniej fazie księżyca miał zaszlachtować, jak dobrze przyprawi to się ze smakiem zje i ze sklepu Taaa ze smakiem 🤢🤢🤢🤢🤢pod warunkiem że innego nie zna 1 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039339
Borekk17 949 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 mięso ze sklepu na taką ilość co u nas schodzi to nie ma sensu nawet jddnej sztuki hodować bo by było za dużo Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039390
wojtal24 4613 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 to co Wy tam jecie 1 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039397
mario666 1883 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Ja raz w święta opieprzylem cały pasztet i karpatke Zaraz po świętach w badaniach krwi wyszedł cukier i cholesterol Konice z przysmakami Teraz pierwszy dzień woodka na drugi browary i lekarza dalekim łukiem omijać po świętach 1 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039425
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 minuty temu, mario666 napisał: pierwszy dzień woodka na drugi browary tylko że alkohol też mocno cukier podnosi... tak że zbytnio se nie pomogłeś... Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039426
mario666 1883 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Przecież nie pije notorycznie Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039427
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2023 a cały pasztet i karpatkę ? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039428
mario666 1883 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz już nie Po kawałku Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039430
Borekk17 949 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 wojtal24 napisał:to co Wy tam jeciea ile dwie osoby zjedzą przecież też na okrągło nie będziesz samego mięsa i wędlin jadł Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039483
rolniku360 266 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Jak to nie ja tylko zmieniam rodzaj wędlin co chwilę robimy jakąś "krakowska" albo mielonke "tyrolska" Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039508
Sylwekx25 6212 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Ale tak na okrągło co dzień żreć tą kiełbasę to się zbrzydnie nawet jakbyś co dzień inną robił Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/825157-kielbasa/#findComment-3039587
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się