Skocz do zawartości

Wędzone pstrągi i polędwice.



Po dzisiejszym wędzeniu :D
  • Like 2

Rekomendowane komentarze

Dnia 7.02.2021 o 08:54, Grzechooo napisał:

Nie wiem jak Wy ale ja bym skosztował tej rybki, swojskie wędzonej ryby jeszcze nie jadłem, wygląda apetycznie. Zresztą jak wszystko co tu wstawiacie, pomyliłem zawody🤔, powinienem zostać krytykiem kulinarnym, jak np Maciej Nowak - gotować nie umie a wpier..la pyszne jedzonko. W sumie posturę to już mam🤣

My zawsze przy wędzeniu wędlin wieszamy kilka karasi. Wychodzą super, dla mnie osobiście najlepiej smakują świeżo po uwędzeniu. Później jak zrobią się zimne to już nie to samo.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v