Skocz do zawartości

kaczki pekin


Kamil20



Rekomendowane komentarze

Z tego co widzę to dopiero początki hodowli. Opowiedz coś o tym ile rzutów w roku się robi,jaka temperatura musi być na wstawieniu, z jaką firmą współpracujesz co do odbioru żywca,ile czasu trwa tucz, pasza własna czy kupna, do jakiej wagi dąży się w tuczu, występują często choroby? mocno spadły ceny również kaczki teraz ?

Odnośnik do komentarza
tomeqq napisał:

Pypaa napisał: a pracy od groma mozesz rozwinąć wątek pracy?

Rano i wieczorem ścielenie plus robienie własnej mieszanki. Kwestia kto ile sztuk trzyma u mnie jest jakieś 11tys.

Odnośnik do komentarza
pazury trzeba wycinać??

prib

dudekk napisał:

tomeqq napisał:

Pypaa napisał: a pracy od groma mozesz rozwinąć wątek pracy?

Rano i wieczorem ścielenie plus robienie własnej mieszanki. Kwestia kto ile sztuk trzyma u mnie jest jakieś 11tys.

napisałem priv

Odnośnik do komentarza

Teoretycznie mniej się drapią podczas załadunku, praktycznie nic to nie daje. Narzucona praca przez ubojnię. Nic sie nie stanie dla drobiu ale policzą tylko klasę pierwszą jako drugą i dokładasz do interesu.

Odnośnik do komentarza
jest sens i czy ubijania wgl zechce przyjąć powiedzmy tysiąc sztuk albo mniej? czy są jakieś limity minimalne w produkcji?
Odnośnik do komentarza

Na to ci nie odpowiem, musiałbyś dzwonić do ubojni i się spytać. Osobiście uważam że z tej ilości mało $ zostanie, chyba że potraktował byś to jako "praca po pracy"

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v