Skocz do zawartości

Kiełbasa wołowo-wieprzowa



Diabelska z mazurskiego Highlanda i wielkopolskiej świni ;) na śliwie, buku i olsze 😋👍


Rekomendowane komentarze

14 godzin temu, bandit66 napisał:

Jaka proporcja wołowiny - wieprzowiny? I jaka klasa mięsa wp.? 

Wygląda smakowicie jednak ciekawi mnie przekrój kiełbaski :)

I ile można cenić za zrobienie kiełbasy na usługę (bez dodatków typu jelita, przyprawy etc., to są dodatkowe koszty), około  80kg farszu 

____________________

Pozdrowienia :)

Tutaj 50/50

Klasa mięsa... najwyższa ;)

Ogólnie nie robione wg jakiegoś przepisu konkretnie co to grama :)

Nie mam pojęcia z tą wyceną...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v