test wędzenia
rocknrollnik1 1424 Opublikowano 19 Grudnia 2018 właśnie.to jest przecież chore i powinno być karalne. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423601
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2018 To jest łunia. Taki był właśnie cel wzięcia biedaków. Mamy być konsumentem zachodniego gówna. 1 godzinę temu, soltys48 napisał: sumienie sumieniem , ale lepsze to niż żarcie padliny ze sklepu 1 godzinę temu, dudek998 napisał: znajomy robi u marcinkowskich przy rozbiorce poltuszy i ostatnio przy flaszce mowil ze przywiezli 200ton towaru z niemiec i jak rozmarzlo do rozbioru to tak smiedzialo padlina ze pracownicy ze slabymi zoladkami zaczeli zygac i naszczescie wycofali to gowno iposzlo do utylizacji ale za tydz powtorka z rozrywki i tez utylizacja naszczescie Po tym wpisie chyba wegetarianinem zostanę. A potem się dziwięz że żołądek siada. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423604
rocknrollnik1 1424 Opublikowano 19 Grudnia 2018 niestety,ale jesteśmy twardym narodem,przetrwamy dłużej niż jakaś unia.Niedługo wybory to może zwycięży prawa strona i pogoni tę bezmózgą ,rozpitą i gejowską bandę ,która wmawia innym że są faszystami i innymi degeneratami(a to właśnie oni są spadkobiercami komunizmu i faszyzmu) Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423609
Gość konteno Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) 16 godzin temu, rolnik2102 napisał: Ja też uważam głównie bimberek a tym bardziej że mamy własną destylownie już od 2 lat, a na takim bimberku idzie zarobić dobre pieniążki bo tygodniowo potrafi zejść nawet 400l towaru 😀 tylko problem latem jest bo nie ma kiedy robić a klienci są już stali na tę pyszności a u nas już ponad dobre 3,5 roku jak "fabryka" nieczynna , dziadek i ojciec kręcili kiedyś a ja śmykałki nie odziedziczyłem (z resztą jak ze wszystkim) 16 godzin temu, Bartek933 napisał: Ale nie wiesz kto czyta komentarze oby nie kable i konfidenty Edytowane 20 Grudnia 2018 przez konteno Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423642
Adi96 1850 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Przy dobrym bimbrze to wódka nie ma szans,leją te niemieckie spirytusy do rzekomo polskich Wódek i temu to chemia.Po Bimbrze nigdy nie miałem kaca,po sklepowej zdarzało się parę razy ale nie zawsze. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423795
Bartek933 5718 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Przy dobrej wódce na bimber nawet nie spojrze Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423810
Adi96 1850 Opublikowano 20 Grudnia 2018 @Bartek933 Piłeś ty kiedy Bimber? Może piłeś za mocny i stąd te przykre przygody z nim Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423814
Bartek933 5718 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Piłem piłem i już więcej nie będę, tak samo jak te whisky. Mój organizm toleruje tylko piwo i wódkę Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423818
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) To masz tak jak ja . Szkopuł polega na tym , że sporo osób robi , ale mało który jest dobry . To samo jest z wódką . Nie każda jest "smaczna" . Edytowane 20 Grudnia 2018 przez zetorki12 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423837
rocknrollnik1 1424 Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Bartek933 napisał: Piłem piłem i już więcej nie będę, tak samo jak te whisky. Mój organizm toleruje tylko piwo i wódkę "bo każdy Polak ma polski organizm..."Nikoś Dyzma 🤣🤣 Edytowane 20 Grudnia 2018 przez rocknrollnik1 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423870
soltys48 21716 Opublikowano 20 Grudnia 2018 4 godziny temu, Bartek933 napisał: Przy dobrej wódce na bimber nawet nie spojrze a dobra to jaka? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423908
Bartek933 5718 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Cudza.. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423925
soltys48 21716 Opublikowano 20 Grudnia 2018 czyli na krzywy ryj? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423926
mateo2662 74 Opublikowano 20 Grudnia 2018 na krzysia troszkę lepiej brzmi Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423928
soltys48 21716 Opublikowano 20 Grudnia 2018 A właśnie.....dawno tej gnidy nie widziałem🤔 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2423929
FarMaster 86 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Mam klientów między innymi z Litwy czy Łotwy,zawsze jak przyjeżdżają to kupują u nas wódki litewskich marek.Podobno u nich wódki tych samych marek czy tez rosyjskich(tyle ze produkowanych na Litwie) nie da się pić.A niektórzy utrzymują się tam z handlu polskim alkoholem,tak jak niektórzy u nas chemią czy kawą z Niemiec A co do bimbru,to sa po prostu chyba ludzie którzy tego nie przyswajają(tak jak np laktozy) I niestety jestem jednym z nich... Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2424123
Bartek933 5718 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Ja na krzywusa nie piję, wyciągam jedną krówkę i ekipa też coś wykłada labo wspólna zrzuta Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2424125
rocknrollnik1 1424 Opublikowano 20 Grudnia 2018 ooo to gruba impreza jak każdy krówkę wyciąga z obórki 😂 (żart). Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2424128
Bartek933 5718 Opublikowano 20 Grudnia 2018 No czymś trzeba zagryźć Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2424129
rolnik115 140 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Tylko bimber , są gotowe przepisy w necie wystarczy poszukać. Nawet można się zaopatrzyć w gotową aparaturę do pędzenia bimbru. Bez chemii to i człowiek zdrowszy , a Polacy to co "swoje" to nie doceniaja. Cudze chwalicie swego nie znacie (mam tu na myśli bimber) 😄 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/743803-grillowedzarnia/page/4/#findComment-2425452
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się