KamilOrbit 0 Opublikowano 14 Października 2017 nie moje ja tylko przy nich pracuje Odnośnik do komentarza
paulus841 173 Opublikowano 14 Października 2017 Albo przynajmniej mie czystorasowy. Odnośnik do komentarza
LPD85 47 Opublikowano 14 Października 2017 Jak dla mnie to aubrac...Co nie zmienia faktu że piękny... Odnośnik do komentarza
Jaguśka 188 Opublikowano 14 Października 2017 Jak dla mnie to mieszanka mm z piemontese i limousine. Efekt heterozji. Miałam bardzo podobnego, najniższy i najbardziej umięśniony. Niesamowity pieszczoch. Potem to same ciężkie wariaty simentale. Kiedyś też takiego będę miała, Odnośnik do komentarza
Jaguśka 188 Opublikowano 14 Października 2017 U mnie 50 % piemontese miał takie umaszczenie, ale nie tyle mięsa. Ciekawe ile ma dolewu PI ? Odnośnik do komentarza
Rolnik995 9 Opublikowano 15 Października 2017 Piemontese+Limousine tak mi sie wydaje . Super byk :D Odnośnik do komentarza
Azor07 806 Opublikowano 15 Października 2017 Piękny :) Jak zobaczyłem zdjęcie to też pomyślałem o PI x LM Odnośnik do komentarza
nikolas29 456 Opublikowano 15 Października 2017 ile sztuk obsługujesz w szwajcari Odnośnik do komentarza
KamilOrbit 0 Opublikowano 15 Października 2017 18 sztuk bydła są tylko po to żeby góry wypasaly gdzie ciagnikiem nie wiedzie i z 300 świń maciory z prosiakami Odnośnik do komentarza
JanuszTracz 46 Opublikowano 15 Października 2017 to jego stać na pracownika z taką obsadą Odnośnik do komentarza
KamilOrbit 0 Opublikowano 15 Października 2017 stać stać poza tym ze ja tu wszystko robie i zostawia mnie samego na pare tygodni Odnośnik do komentarza
Jaguśka 188 Opublikowano 15 Października 2017 W takim razie co to za rasa? Rozwiej nasze wątpliwości. Odnośnik do komentarza
zbitom793 276 Opublikowano 15 Października 2017 Przecież już Wam napisałem ,że to czystorasowy AUBRAC. Nie musicie się głowic z tymi limuzynami piemontesami , krzyżówkami itp Odnośnik do komentarza
LPD85 47 Opublikowano 15 Października 2017 Popieram zbitom - to podręcznikowy przykład Aubraca.To że ma "podpalany" przód i brzuch to po prostu cecha tej rasy a nie oznaka genów piemontesa. Odnośnik do komentarza
Salers15 256 Opublikowano 27 Listopada 2017 Aubrac jak się patrzy... bardzo podoba mi się ta rasa, szkoda że w Polsce nie ma żsdnej hodowli, tzn jest 1 stado z krowami 100% Aubrac ale niestety "paprane" są limousine... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się