Informacje o zdjęciu Pszenica Ozima

Zrobione z SAMSUNG GT-C3530

  • 3,7 mm
  • 1/268
  • f f/2.6
  • ISO 50
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Włościanin
  • proxy8441
  • 98 3886

Witam. SMg 5%, mocznik 8%, tebu 0,6 lotus 0,1 mirage 0,7 na lepszą 0,2 moddus + 0,5 CCC 750g i mikro

 

1. międzywęźle na głównym od 5mm do 20mm zaś 2. od 0-5mm ta dostała samo CCC 1l a druga:

1.0,5cm- nawet 7cm a 2. do 1cm ta dostała mieszaninę z moddusem

 

azot do 140kg gleba lekka

 

 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Włościanin
  • proxy8441
  • 98 3886

raczej pod lasem ma dostęp do zwierzyny, tak na poważnie to sporą szkodę już niej poczyniła a co do temperatury to pod samym lasem zawsze chłodniej gdyż się cień utrzymuje, zależy jeszcze z jakiej strony a co do rozwoju to dlatego że wczesny termin siewu i wczesne podanie azotu.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Dodaj komentarz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.