kamilc017 164 Opublikowano 27 Lutego 2017 Jaka odmiana i obsada? U mnie podobna obsada ale rzepak ładnie przeziomował. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/679633-rzepak-27022017/#findComment-2095741
michael31 36 Opublikowano 28 Lutego 2017 Jak masz śnieg to każda odmiada przezimuje Tu jest Dk extorm, Rohan, Polana i Kuga. U mnie śnieg był jak nie było mrozów a przed przyjściem mrozu śnieg roztopił się a później przyszedł mróz z wiatrem. Obsada to ok 45 roślin na metrze. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/679633-rzepak-27022017/#findComment-2096020
pracus74 16 Opublikowano 28 Lutego 2017 Jak masz śnieg to każda odmiada przezimuje Tu jest Dk extorm, Rohan, Polana i Kuga. U mnie śnieg był jak nie było mrozów a przed przyjściem mrozu śnieg roztopił się a później przyszedł mróz z wiatrem. Obsada to ok 45 roślin na metrze. Ktora z tych odmian najlepiej przezimowala? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/679633-rzepak-27022017/#findComment-2096039
Pietras892 953 Opublikowano 28 Lutego 2017 dostał po d*pie nieźle, mialem tak minimum 2 razy,ale ładnie się pozbierał i dał ponad 4 tony Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/679633-rzepak-27022017/#findComment-2096116
bools 19 Opublikowano 28 Lutego 2017 ile bylo u cb na - Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/679633-rzepak-27022017/#findComment-2096205
cichyh32 175 Opublikowano 28 Lutego 2017 Po przegladaniu wczesniejszych zdj to jest odmiana kuga. Kurcze mial dobry pokroj na jesieni, musiały byc ciężkie rozy że az tak go zamiotło. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/679633-rzepak-27022017/#findComment-2096376
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się