Skocz do zawartości

Glina

jakieś pomysły aby to ruszyć? dzisiaj orane;)fendt miał co robić w 3 skibach;)



Informacje o zdjęciu Glina

Zrobione z SAMSUNG GT-I9506

  • 4,1 mm
  • 1/449
  • f f/2.2
  • ISO 50
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • artur125
  • 680 1677

troche popada, rozwalisz agregatem i można siac. A jak nie popada to szkoda siac w takie bryły

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • massei8
  • 28 657

Jak najszybciej to upraw bo jak wysknie to sobie nie dasz rady

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • pisklaczun
  • 89 2184

w końcu popadalo dzisiaj;) ta skala przy orce była już zadchnieta;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • lukaschels
  • 57 761

ja zaraz za pługiem jadę wałem cambella wraz agregat em uprawowym. szybko rozbijam bryły, i przy okazji zatrzymuje wode

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • jarciu11
  • 21 174

mam to samo po orce momentami wyorywalem bryłki wielkości kamienia milowego. W sobote robiłem próbe czym to ruszyć Najlepszy efekt dała brona tależowa z wałkiem strunowym tależe praktycznie na wprost aby przecinały bryłki a nie przerzucły na bok.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.